Scudo Sports

İstanbul-Alanya ( Yardımlarınızı Bekliyorum )

Tepki
103
Arkadaşlar yakın bir süre içinde yola çıkacağım.Artık sevdıgım ınsanın hasreti ve bisiklet aşkım iyice kabarmaya başladı.Sizden bir ricam olucak.Ben ilk defa uzun tura cıkıcam ve yalnız gideceğim.Ortalama herşeyim hazır.Kaç aydan beri tamam cıkıyorum hadı cıkıyoruz derken ağustos geldi.İstanbul'dan Gece 1 arabasıyla İnegöl'e geçicem ordan sonra pedal cevırecegım.Daha önce bu yolda seyahat eden arkadaşlarımız varsa bana yardcı olurlarsa cok sevınırım.Birde sizden birşey isteyeceği.Artık çok oluyorsun diyeceksiniz ama :eek:.Sizden ricam bana İnegöl'den baslayarak Alanya'ya kadar bir güzergah:eek: .Çok hızlı gitmeyeceğim.Günlük ortalama 70-100km arası gideceğim.Yardımcı olabilirseniz cok sevınırım.İyi günler.

Scudo
yolun açık olsun... güzergah hakkında malesef hiçbir bilgim yok.

merhaba,
benim memleketim bursa ve alanyada oturuyorum. en kısa yol bozüyük, kütahya, afyon, ısparta, antalya, alanya ama araba ile gittiğim bi yol. bisikletle pek kolay olmayacak, haberin olsun. kolay gelsin. kazasız belasız tamamlarsın inşallah.

forumdan kardeşlerimiz geçtiğimiz günlerde döndüler umarım sana yardımcı olacaklardır ;)

@Uğur AKIŞ

Güzergâh: İnegöl, Bozüyük, KÜTAHYA, Sandıklı, Dinar, BURDUR, Bucak, ANTALYA, Manavgat, Alanya

Sanırım en kısa güzergah bu olacaktır... Yolunuz açık olsun...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Geri