@el turco
dostum galıba sen tam olarak okumadın yazımızı,önemli olan verılen alınan bır bisiklet değil buradaki konu,orada bende hep sızlerleyım demek ıstedı,enkısa zamanda bende aranızda olup bu yapılacak bisiklet yolunda beraber bisiklet sürerız inşllh dedi,hemen karamsar olmayalım dostum,bak daha önce sahil yollarımız sadece parke taştan ibaretti,şimdi bir cok sahil yollarımıza artık bisiklet yoluda eklendi,sahil kısınlarında kı yürüyüs yolunu kastedıyorum,buda ufak baslangıclardan bırtanesı,murat abımızınde gazete dekı başkanımızın fotodakı resmınde de görüldüğü gibi,ve sayın topbaş herkes tarafından da bilindiği gibi spora ve sporcuya en fazla destek veren siyasetçilerimizden biri,tabiki hemen olabilecek iş değil,yıne murat abımıızn yazısında önemli bir notu da gözden kacırmıs olamlısın,iş başkanda bitmiyor,alt kademesınde ki memurlar bu işi pek ciddiye almayıp askıya alıyorlar,ben zeytinburnu nda istanbul büyük şehir belediyesının spor kompleksınde ayrıca feetnes lada uğrasıyorum.15 senedır o salaonu bılırım gerek yüzme kursuna da gıttıgım dönemlerdede,ınan orası sayın topbaş tan önce kapanıyordu,sadece yüzme ve badıbuldıng salonu vardı,yüzme havuzu da bılınen yazlıklardakı havuz du,sayın topbaş geldıkten sonra ne oldu bılıyon mu,aklına gelecek hangı spor dalı varsa suan mevcut,havuz olimpik oldu,yarışmalara ev sahipliği yapıyor,suan türkiye 3.sü ordan cıktı ,ve önümüzdeki ay kanadada bizleri temsıl edecek,uzak doğu sporları,masa tenisi,basketbol,voleybol turnuvaları yapılıyor,ayrıca tenis kursu da var,şunu hep söylerım siyası yada politik düşüncemiz kişilere önyargılı davranmamalı,yaptığı icraatlerle eleştirip taktir edelim,unutmadan bu gectiğimiz yaz tatılınde bak ne güzel biir olaya imza attı,sadece zeytinburnunda 650 adet bisiklet hediye olarak dağıttı,kıime dersin,okulunu birincilikle bitiren öğrencilere,buda şu demek demekki bisikleti hedıye etmek degıl buradakı amaç,onları bisiklet spor ve bır de ulasım aracı oldugunu göstermek,
gercekten de böyle spor sever bir başkanımızın olması hakıkatende güzel bir duygu,bursa nilüfer belediyesi başkanı da güzel bir örnek,keske bütğn beledıye başkanlarımız böyle olsa,inşallah enkısa zamanda istediğimiz yola ve beklediğimiz saygınlığa kavusuruz,ama ses olmadan kimse sesimizi duymaz,hoscakl,teşekkürler