Scudo Sports

İspanya'dan Ürgüp'e 4252 Km.Mikail

@ataruh

Hocam, Almanyadan römork getirme işiniz olmazsa; beraber gezelim. Ben sizin bagajınızı sırtımda taşıyım. Onur duyarım. :)

Tabii ben de kendi bisikletimin üzerinde olacam. Yani yürüyerek taşıma işine söz veremem. :)

Scudo
ben yapacagim o romorktan. zor degil. ama once 1000 km. uzeri bir geziye hazir oldugum zamanı ve ortamı yaratayim. acayip ilham ve gaz geldi simdi. ama ne zamana yaparim allah keriim. yapariim diyorum hikaye degil:) sevgili can bilir bu olayimi. cunku bisiklet cantami da ben yaptim. hatta isteyen olursa yapilisini iceren link veririm.

@candede
"onemli olan kalpler bir olsun" diye bi laf vardir. ve hikaye degil. dogru, ictenlikle dusunursek dogru.
ayrica yukarda yazdigim uzere ne zaman yapariim bilmem ama baska sitelerden ve senin cektigin fotograftan da incelediim, aslina bakarsan cok zor degil yapmak. ustesinden gelirim...:)
gerci yapmazsin ama tanismamizdaki sansli sayilma durumunda bencil davranma sakın. o sans ayni zamanda bana da ait. gorusmek dilegiyle.

kevser merhaba. senin linkini gonderdigin romork gercekten ilşginc ve fonksiyonle bisey. daha once rastlamamistim. ayni zamanda koltuk olmasi super bisey. tam keyif gezisi icin. o ben de olsa yoruldugum an kenara cekip, bagajlari indirip tarlalar arasinda buz gibi birami iceriim sanirim:):) ama fiyati oldukca pahali.

Güzel insanlar hepinize meraba.
Genel bir alışkanlık değil bu yaptığım.Güzel yorumlarınıza ve verimli katkılarınıza cevap vermekdir herdaim niyetim.Zaten dolu geçen günlerin üzerine artan proğramlar da gelince bir ara nefes alamadığım anlar oldu.Sunuma,katkıda bulunan tüm can dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Tek dileğim bu güzel memleketi,uzun soluklu seyirlerimizle renklendireceğimiz günlerin gelmesi ve bunları sindirerek heyecanlarımızla yaşamaktır.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Geri