S sportif Üye Kayıt 4 Mayıs 2008 Mesaj 7 Tepki 0 Şehir İSTANBUL 15 Mayıs 2008 #1 guneslı bagcılar cıvarındayım.bianchi yarış bisikletime ikili ayna kolun cıkarılıp yerıne üçlü takılması gerek. aynı zamanda ayar da yapılacagından iyi bir bisikletcıye gıtmek istiyorum. bilen varsa bi yardım lutfen. (bakırkoyde olabılır)
guneslı bagcılar cıvarındayım.bianchi yarış bisikletime ikili ayna kolun cıkarılıp yerıne üçlü takılması gerek. aynı zamanda ayar da yapılacagından iyi bir bisikletcıye gıtmek istiyorum. bilen varsa bi yardım lutfen. (bakırkoyde olabılır)
sonerveozer Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2007 Mesaj 756 Tepki 175 Şehir MANİSA Bisiklet Mosso 19 Mayıs 2008 #2 dostum onu sen bile takarsın.. ama hiç elleme biri daha yazmıştı bu sorunu yokuş çıkamadığı için değiştirmek istiyodu.. road bike 2 aynalı (yapraklı) olur yokuşlar yorsa da büyük gayretle çıkılır.. Tepkiler: sportif
dostum onu sen bile takarsın.. ama hiç elleme biri daha yazmıştı bu sorunu yokuş çıkamadığı için değiştirmek istiyodu.. road bike 2 aynalı (yapraklı) olur yokuşlar yorsa da büyük gayretle çıkılır..
T temucin90 Forum Bağımlısı Kayıt 27 Mayıs 2007 Mesaj 2.803 Tepki 2.463 Şehir İstanbul Bahçelievler 19 Mayıs 2008 #3 bakırköy'de benim bildiğim metinbisiklet ve bikeandoutdoor var. Tepkiler: sportif
S sportif Üye Kayıt 4 Mayıs 2008 Mesaj 7 Tepki 0 Şehir İSTANBUL 22 Mayıs 2008 #4 @temu90 Nerede olduklarını da yazarsan sevinirim. Tşkkr.
brol Forum Demirbaşı Kayıt 27 Ocak 2007 Mesaj 512 Tepki 482 Şehir İSTANBUL İsim BİROL Bisiklet Merida 23 Mayıs 2008 #5 (link) adreslerinde kroki var bakmak istersen...