Scudo Sports

Is This Love.. Is This Love.. Is This Love..

Y.Toygar

Daimi Üye
Tepki
166
Büyük arkadaşlıklara imza attık birlikte..

(link)

(link)

Sabahın köründe uyandırdım onu düştük beraber yola sesi çıkmadı..

(link)

En güzel anlarımızda birlikte geçti..

(link)

(link)

Belkide ilk defa bu kadar temizdi..

(link)

Hafif değil.. İlk ben hafiflemeliyim.. Sonra düşünürüz =)
Temiz değil.. "MountainBike.." elbet çamurlu ve toz toprak içinde olacak..
Özelliği önemli değil.. Yarışmıyorum.. Beni heryere götürüyo..

Biraz değişiklik yapılabilir.. Ama öğrenci adamız biz =)

Şimdilik bu kadar detaylı resim yüklenmeyecektir :D Bundan sonrakiler beraber çiğnediğimiz toprağın çimenin üstünde sinsice verdiğimiz pozlardan oluşur herhalde :cool:

Scudo
çok güzel bisiklet :) öğrenci olmak zor :D iyi bisiklet almak için iyi bir iş ve iyi para gerek.7-8 yıl sonra "iyi bir bisikletim olur inşallah" :D iyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
bisiklet harika fotolarda öyle,güzel bi anlatım olmuş..Nediyelim öğrencilik zor be abii..:D

• Beğen
kesinlikle öğrenciyken bisiklet üzerine çalışmak çok zor bende yakın zamanda bir devlet işinde işe başlıyorum ve scott scale 50 topluycaz inşallah allah hepinizde hayırlı işler versinki daha iyi bisikletlere birlikte binelim

• Beğen
yasin güzel çekmişsin resimleri hele yıkamacıdan çıktığı resmi bambaşka duruygor. gıcır gıcır gözüküyor.

• Beğen
@müjdat dede

Senin arkadaşlada çekelim bi ara =)

@Y.Toygar

olur valla çekelim ikisini bir arada

güzel bisiklet güle güle kullan.Frenlerinin markasını ve modelini öğrenebilir miyim?

• Beğen
müthiş birşey bu dediğiniz gibi bende yarışmıyorum beni her yere götürüyor ama xtr tamam güzelde öğrenci adamız bütçe belli artı dünya turu yapacak kaç kişi var aramızda :D

• Beğen
Yasin fotolar güzelmiş de benim merida ile birlikte çekip bir foto koyalım daha güzel olur...

• Beğen
@Barış Birlik

Arka attırıcı lazım ya.. Rampaya geliyorsun arazide SLX kullanıorum geçmio.. XTR kullanan arkadaş banamısın demio gidio.. Ama Gidonun karbon olmasınada gerek yok xD

• Beğen
Tepkiler: Burak ELMAS
Geri