Scudo Sports

İpucu Dedektiflik oyunu...

Scudo
@bisiklet tutkunu

cevap: katil cesedi gören adamdır yani şahittir çünkü orada ikisinden başka insan yoktu ve kafasından iki kere vurulduğuna göre böyledir.

2. cavap:ki adamı şahitte öldürmemiş olabilir çünkü:eğer adamı şahit öldürseydi mahkemeye gitmezdi(akıl var mantık var çünkü: cesedi onun öldürmediğine dair hiç bir kanıt yok onun öldürdüğüne dairde bir kanıt yok ama
mahkeme dışında kişilere sorsalar onlarda kesinlikle adamın öldürdüğünü söylerdi
bu durum da adam öldürmüş oluyor suçluda adam yani şahit oluyor.)

İtiraf ediyorum... Kadını ben öldürdüm... :D

ben sorayım adamın biri varmış nolmuş bilin bakalım
ikinci döneme düzeltmiş:D:D
neyse gerçekten sorayım bir tane(benden de ilk bilene +rep var:))
"Kadının her gün,erkeğin ise senede 1 gün yaptığı şey nedir?"
cevabı 07.06.08 de açıklayacağım
ARKADAşlar flood olmasın bir soru daha sorayım bu biraz kolay cevabı 05.06.08 'de
5 - 9 - 4 - 8 - ? - 4 - 9

Soru işareti yerine hangi rakam gelmelidir?
hadi çözün bakalım:D

kadın sirkte çalışıyodur ipin üstündedir müzik bittigi anda karşıya vardıgını sanır ama varmamıştır körya ondan..aşagı dğşer ve ölür ...nası ?

@punisher89

uyuma uyuma lütfen o ilk soruydu konuyu takip edin lütfen:) bu arada
5 mi acabem
cevap 5 değil ve cevabı bulurken nasıl yaptığınızıda söylemelisiniz.

Valla google'dan yazınca sorunun cevabı imza imiş onu gördüm ama nasıl bi spastik sorudur anlamadım kadı mı kaldı memlekette :)

@BİLGE

4 ekleyip 5 çıkartmakla olmuyor bu Bilge.hadi zorla biraz ve nasıl yaptığını yaz.cevap o değil herkes +4 -5 diye düşünüyor aslında çok basit cevabı yarın:)

@Sahinoz

ya kopya çekmişsin ama neyse repini vereyim unutturma son 24 saat içinde gerekenden fazla vermişim:)

@EXIT26

cevap 8 doğru söyliyim bari o sayılar haftanın günlerinin sayısına eşitti
pazartesi:9
salı:4
çarşamba:8
perşembe:8
cuma:4
cumartesi:9
pazar:5
bu arada samet kopya çektiğin için sana rep mep yok :p

bir soru da benden olsun heyecanı bölmeyelim bir adam varmış sinemaya gitmiş filmi izlerken uyuya kalmış rüya görmüş rüyasında ailesinin öldürüldüğünü görmüş ve aniden uyanıp direk ölmüş.sizce burdaki çelişki nedir?

:boese157: hyr be onun başka bir yolu daha var sayıları yanayana getirip eksiltiyosun repi mi ver:boese157:

Galiba bu soruyu çözmek içinde soru sormamız gerekiyor:)

adam ne filmi izliyodu korkumu??
korku filmi seyrediyorsa uyanınca filmin korkunç yerini görmüştür(ceset falan)korkudan ölmüştür.:)

Geri