Scudo Sports

İpucu Dedektiflik oyunu...

Scudo
ölü kadın mı .kadınsa taciz olayı sonra da ölüm. değilse cinayette bi alet varmı .

ben bir şey anlamadım

Arkadaşlar cevap hiç ummadığınız biryerden çıkıcak...

*Ayrıca cevabı bulmak için kadınmı ölmüş,neyle öldürülmüş gibi bilgilere ihtiyaç yok...

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
CEVAP

Mert Burak'a anons verdiğinde koca ormanda bi adres veyatta yeri tanıtmamıştır...Ve Burak olay yerine sazan gibi atlayıncaaa Mert te salak deil,anlamıştabi cinayetin Burak tarafından işlendiğini...:D

Dinlediği ses kendi öz kızının olup inme inmiş olabilir (kızının şarkıcı olduğundan hbersiz)....::D :D :D İYİ FORUMLAR

Evet arkadaşlar bende bitsede (kurtulsak diyordum :)) yeni soruya geçeyim diyordum. OHHHH sesleri arasında soruyu soruyorum :

Şimdi çölde Bir adam cesedi.Adamın etrafında 10 parça giysi var.Yanında içi dolu ve ağır bir bavul var. Ve adamın elinde de bir kibrit çöpü var.Adam sadece iç çamaşırıyla orda duruyor.

Adamın ölüm nedeni : E Artık onu siz bulcanız .

İpucu :Adam her hangi bir araç (bıçak,silah vs) ile ölmedi.
2.İpucu : Birinci anlattığım olayla bazı açılardan benzerlik taşıyor.

:)

Etrafında giyisi ve bavul olduğuna göre başkalarına ait eşya olabilir bunlar.elinde bir kibrit varsa bu bir oylama yapılmış bu adamında en şansız olduğu varsayımına varılabilir.Bence bir uçak yada balonla seyahat edilirken yük fazla gelmiş önce giyisiler sonra bavul derken kurra sonucu bu garip atılmıç.

• Beğen
Adam oraya düşmeden önce balondadır...Balon un ateşi söner ve arkadaşı ile birlikte balonu havalandırmaya çalışırlar.Ve giysileri,bavulları herşeyi aşağıya atarlar birsüre sonra baktılar bu böle olmuyo birinin aşağıya atlaması lazım.Bir kibrit çöpünü kırarlar ve çaktiklerinde küçük çeken aşağıya atlar...

Yanılmıyosam bildim...:)

• Beğen
yanl1z ben bu ay galiba baya rep vermiSim rep göndermeme izin vermiyor.Akl1mda düzelince ikinizede +rep gönderecem söz :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Kolay bir soru ama maksat eğlence :)

Bir adam ölmüş.Adamın kafasında iki mermi izi varmış .O anda oradan geçen biri mahkemede şahit olmuştur.

Şahit :

"Ben gördüm. Adam kafasına, silahı alıp iki el ateş etti, ve öldü." demiş

Katil kim ? Bunu nasıl buldunuz ? ??

not : O anda orada başka kimse yoktu.

@bisiklet tutkunu

Adam intihar etmiştir?? gerçi iki mermi izi var ama??

evet.. haklısınız düşünmeden cevap vermişim :D

bence kadını radyoda program yapıyormuş kocasıda bunu aldatıyormuş kadın bir gün radyoda program yaparken kaseti koymuş gitmiş kocasını öldürmüş dönerken arabada radyoyu açmış bir anda müzik kesilmiş kadının kaseti bitmiş radyodaki. kadın anlamış yakalanacağını ve şarampolden kendini atmış arabayla beraber ve ÖLMÜŞ

Geri