Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

iPhone' u olanlar için muhteşem Uygulamalar!

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim

Silinmiş hesap
Appstore' de dolaşırken sadece spor yapanlar için üretilen gps programları gördüm. Grafik çıkarabiliyorlar, gittiğiniz yerleri facebook gibi sosyal paylaşım sistelerine anında yollayabiliyorlar, ortalama hızını, yuvarlama bir şekilde ne kadar kalori yaktığınızı göstermek gibi daha onlarca fonksiyonu var onların. Bilgim dahilinde olanların tanıtımını yapacağım, eğer sizinde bildiğiniz varsa onlarıda eklerim.

1) Runkeeper

Bu program benim gözdem. Hem bedava hemde çok işlevsel.

* Müzik listesi yapıp yol esnasında dinleyebilirsunuz.
* Count(Geriye sayım) sistemi var.
* Aktiviteniz bittiğinde direk olarak sosyal sitelere ne kadar yol gittiğinizi, ortalama hızını, gidiş rotanızı, ne kadar kalori yaktığınızı ve yorumunuzu ekliyor. Bunun haricinde çeşitli grafiklerle renklendiriyor.
* Kendi rotanızı, hedefinizi koyabiliyorsunuz. Örneğin 2 mil gitmeye ayarlıyorsunuz 2 mil sonra size haber veriyor ve ya 20 dakika yol almak istiyorsunuz 20 dakika sonra size haber veriyor. Kondisyon kazanmak için muhteşem bir fonksiyon bence.
* Onlara spor türü seçilebiliyor.(Binicilik, yürüyüş, koşu, kayak, surf, teknecilik ve niceleri!)
* Ve tamamen bedava! Bu saydıklarımın hepsini bedavaya yapabiliyorsunuz. Paralı üyelikte alabilirsiniz fakat gerek duymadım. Bunlar yeterde artar.

http://www.monicayoo.com/wp-content/uploads/2010/08/RunKeeper21.png

2)Endomondo

Runkeeper' dan önce kullandığım program. İşinize yarayacak tüm fonksiyonlar mevcut. Runkeeper' ın daha basit hali diye nitelendirebiliriz.

* Gittiğiniz rotayı, hızı, süreyi, ortalama hızınızı kaydeder ve gelişiminizi gözlemleyebilirsiniz.
* Gittiğiniz esnada hızınızı görebilirsiniz, kaç kalori yaktığınızı, ve kaç kilometre gittiğinizi dijital olarak size yansıtır.
* Kilonuzu kaydederek, kilo değişiminizide manuel olarak gözlemleyebilirsiniz.
* Toplam km hedefinizi kaydederek o hedefe ulaşınca sizi uyarır.
* Onlara spor türü seçilebiliyor.(Binicilik, yürüyüş, koşu, kayak, surf, teknecilik ve niceleri!)
* Ve bütün bu özellikler sadece bedava!

http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/008/Purple/6c/e0/70/mzl.golphojj.320x480-75.jpg

* Sorularınız ve ya anlamadığınız bir yer olursa konu altına belirtmeniz yeterli olacaktır. :)
? Bisiklete iPhone' umu koymak için yer yapmak istiyorum. Sizce hangi malzemelerle ve nasıl yapabilirim ? Cebimde taşıyınca izleyemiyorum rotamı vs.

Scudo
normal telefonlarda çalışır mı?nokia x6 samsung star falan

Bu programlar değil fakat nokia içinde buna benzer bir program mevcut linki size vereyim siz inceleyin. Benim inceleme fırsatım yok.

(link)

Herkes profilini paylaşabilir burada. Bu benim profilim.

(link)

Nokia için sport tracker iyi sayılır. Anlık hız ortalama hız çizgidiniz yol süre ve lap süreleri yapılabiliyor. Her seferden sonra sistem otomatik olarak kendi ajandasına kaydediyor. Hangi gün ne yapıldı bakabiliyorsun. Ayrıca sitesine üye olduktan sonra sitede telefonun üzerinden paylaşabiliyorsun.

hocam bunları nasıl yüklüyoruz. bende kırılmamış iphone var, itunes dan nasıl yüklerim...

Kırılmış değiş derken orjinal, ayrıca internet bağlantısı ayda 3g gibi bir özellik istiyor mu? harita gördüm orada, bendeki iphone internete bağlı olmadığı durumlarda haritayı açmıyor?

İnternet istiyor çünkü gps üzerinden takip edip hesaplayabiliyor. AppStore' dan yada iTunes Store' den Runkeeper diye aratıp, uygulamayı indirin.

@Arda Barış Gözcü

Teşekürler bu durumda operatörlerin şu mobil internet tarzı tarifelerine kayıtlı olmak gerekiyor sanırım.

Birşey değil dostum.

Evet internet üyeliği almalısın ama çok az bir data kullanıyor. Yani 100 mblık paket size 2-3 hafta yetecektir.

(link) (link) (link) (link)

free versıyonları appstorede mevcut
pek kullanmak fırsatım olmadı ama yakında hepsını kullanır goruslerımı bıldırırım

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
genpadan bir sıra gelemedi ki:mad: 5 ocakta sıraya girdim ama stok yok.Artık ne zaman alırsak programları yükleriz sağol paylaşım için

Genpa' da sıra çok zor geliyor. Eğer gerçekten almak istiyorsanız donanimhaber in iphone bölümünde iphone bulmanıza yardımcı olacak bir konu mevcut. Oraya bulabileceğiniz yerleri falan yazıyorlar yada siz soruyorsunuz cevaplıyorlar. Bende gaziantep' te bulamadım istanbuldan aldım.

ben cihazı her daim bulabılecegınız yeri soyleyeyım :

Altunizade Capitol içindeki turkcell in kendi mağazası orada sürekli mevcut

genpa veya turkcell abone merkezlerını beklemenıze gerek yok

@AHMET_TÜRKÖLMEZ

Ben iPhone 4' ü taksimdeki teknosa mağazasından almıştım ama aldığım sırada altunizadede vardı. Nedense orada hiç tükenmiyor :D

Uygulamalar çok güzel arkadaşlar. Ama ben bir şey sormak istiyorum,; peki iphone'u nasıl taşıyorsunuz bisiklete binerken? kola takılan bantlar var, hatta bisiklet için özel kitler de mevcut gidona takılan. Peki nasıl bir şey tavsiye edersiniz?

Geri