Scudo Sports

İntikam :)

ArdaE

Aktif Üye
Tepki
83
Bisiklet
b'Twin
Gerçi adam kendi düşmüş ama olsun :)

Olayın özeti : İngiltere'de bir "Doblo şoförü" bisikletliyi sıyırarak geçiyor. Bisikletli de kavşakda yakalayıp yaptığının hata olduğunu söylüyor. Doblocu da kendisinden beklenen tepkiyi gösteriyor ama sonu hazin oluyor :)

İzleyelim :

Scudo
@ArdaE Teşekkürler uykum açıldı valla gülmekten:D

Dünde izlemiştim paylaşılmıştı ama bu daha uzun versiyonu ;)

Adam bisikletliye sen hiç bir şeysin deyip, altında ki araçta kendinin ilahi güç olduğuna inanmış ! sonrası malum yazık yani bu tamamen zeka orantısıyla alakalı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Hak ettigini bulmuş

Keşke kask taksaymış. Bisiklete bulaşıyorsan sürmesen de kask takmak gerekiyor demek ki.

• Beğen
Tepkiler: Budak
İstanbul'da her teğet geçen arabayla kavga etseydik zincirlikuyu'da yatıyor olurduk.Bisikleti kullananda biraz abartmış sanki takip etmeler vs.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Alismadik bunye harekete gecince dengesi bozuldu :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Sabah sabah nasıl güldüm anlatamam :D

Adam'ın arkadan koştuğunu görünce bi an gerildim ya sanki beni kovalıyor

Olayi bu kadar buyuten nedir. Konusmalari pek anlamadim ama buyuk bir olay gormedim ben. Bisikletli biraz uzatmis bence.

Arkayi surekli kaydeden kamera gayet mantikli. Istenmeyen bir olay oldugunda, guvenlik kamerasi/mobese goruntusu, şahit , görgü tanığı arama sıkıntısından kurtarir. Delil olarak kullanılabilir.

Böyle maganda tipler demek sadece bizde yok.
Adam küçücük bisikletlisin, ne diye yoldan gidiyorsun, araba alamıyor musun, kendini araba mı sanıyorsun vs gibi laflar ediyor.

bu bisikletliyi teğet geçmiş bundan sonrakine kesin vurur :)

Peki neden kaçıyor haklı durumda adamı dövse daha iyi ben izlemeden önce bisikletli çetin ceviz çıkıp adamı dövüyor sandım...:)

Son saniyelere kadar o koca ağzına "zopaylan" vurmak istiyordum son saniyelerden sonra sele borusuyla vurmak istedim sadece:D O düşüş deprem etkisi yaratmıştır zaten..

Geri