Scudo Sports

Intercity İstanbul Park Pisti Bisiklet Severlerle Tekrar Buluşuyoooor!!

G.Nur

Üye
Tepki
33
Sevgili Bisikletseverler,
Intercity İstanbul Park pisti tekrar sizlere açıyor! 26 Ekim Cumartesi günü saat sabah 07:00 ile 10:00 arası pist siziiin! Geçen seferin rekorunu kıralım!! Hava koşulları gayet iyi. Zaten Cumartesi hava muhalefeti güzel olması sebebiyle o günü seçtik! Hepinizi bekliyoruz !! :)

Scudo
Harika haber bu :) . Önceki buluşmamızda yağmur yağmasından dolayı tadını tam çıkaramamıştık ancak dediğiniz gibi şimdi hava güzel görünüyor.Umarım öyle devam ederde bizde pist zevkini doyasıya yaşarız :)

Umarim bir sonraki tekrar cumartesi olmaz. Cumartesi oglene kadar calisiyorum. Benim gibi cumartesi de calisan ve katilamayacak kisiler olacaktir mutlaka. Yine de tekrarlanmasina cok sevindim.

• Beğen
Tepkiler: WaterCity
Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz!! :) Hepinizi tekrar tekrar bekliyoruz!! Pist sizin!!

@verisakeet

katılanlar elbette olacaktır ama dediginiz gibi cumartesi çalışanlar için sıkıntı bende pazar olmasını isterdim fakat pazarda yagmur yagışı bekleniyor, 2. defa kaçıracağım bu etkinligi :)

İnanın çok üzüldüm ama hava güzel olsun diye tüm çabamız. İnşallah bir sonrakine katılabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
@G.Nur

siz doğru günü seçtiniz üzülmeyin pazar günü olsa hava şartları katılımı büyük oranda düşürecektir

@G.Nur

Aynen maalesef pazar gunu hava kotu bekleniyor. Benim kesinlikle niye cumartesi yaptiniz demeye hakkim yok zaten, sadece talihsiz oldu :) Ilkine katilabildik en azindan. 2. sefer icin de bir dahakine artik :)

Beylikdüzü'nden servis kaldırsanız ne güzel olacak :D

Anadolu yakasindan gidicek varsa birlikte gidebiliriz bu yollari bilmedigimden diyorum atasehirde kayisdagindayim cevre yerlerden gidicek olan varsa mesaj atabilir

Çalışıyoruz, gidenlere iyi eğlenceler. :)

Gene gelip güzel havada binmek istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz emeği geçenlere teşekkürler

Çalışanlar üzülmesinler! Mutlaka devamı gelecektir. Güneşli havaların son son tadını çıkaralım istiyoruz sadece. Gelebilen herkesi bekliyoruz. 279'un rekorunu kıralım istiyoruuz!
Pist sizin bisikletseverler!! 26 Ekim Cumartesi 07:00 - 10:00 arası biz burdayız!

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Anadoludan giden benide alsin mesaj bekliyorum yokmu giden :(

Asfalt nasıl ağlatılıyor gösterelim 2. kez millet :cool:

Bu etkinlikler düzenli olacaksa yol bisikeleti almaya sıcak bakıyorum :)

Geleceğim eğer kadıköyden 4-5 kişi pedallayacaksak.

dibimde ama oraya kadar pedal çevirmek yemiyor birde geri dönmesi var

Geri