cashsta
Üye
- Tepki
- 81
- İsim
- Mustafa Kemal KILIÇOĞLU
- Bisiklet
- b'Twin
Arkadaşlar merhaba. Facebook üzerinden paylaşılan bir etklinliği burada da duyurmak istedim. Şöyle ki:
Kadıköy için doğa dostu, sağlıklı, sessiz ve hızlı bir ulaşım ağı istiyoruz.
Çözüm:
Kadıköy için Bisiklet Yolları!
Aklımızda tüm Kadıköy’ü saracak bir bisikletli ulaşım planı var. Bunu elbette birlikte gerçekleştireceğiz.
İnönü Caddesi’ndeki bisiklet yolu düzenlemesi ise bu planın en önemli parçalarından biri. Bu uygulamayla İnönü Caddesi Kadıköy’ün en önemli bisiklet akslarından biri olacak.
Yeni peyzaj ve yaya yolu düzenlemeleriyle, yayaların ve bisikletlilerin İnönü Caddesi'ni kullanmasını teşvik edecek düzenlemelerle Cadde'ye saygın bir görünüm kazandırmayı planlıyoruz.
Bisiklet Yolu sizlerin fikirleriyle son şeklini alacak ve Aklımızdaki Kadıköy’e bir adım daha yaklaşacağız.
5 Nisan 2015 Pazar Günü Saat 12.00’da Kadıköy Akademi’de buluşuyoruz ve birlikte karar veriyoruz.
Aşağıda da facebook linki mevcut:
(link)
Tarih :
(link)
12:00 - 15:00 arasında
2 gün sonra
Yer :
Kadıköy için doğa dostu, sağlıklı, sessiz ve hızlı bir ulaşım ağı istiyoruz.
Çözüm:
Kadıköy için Bisiklet Yolları!
Aklımızda tüm Kadıköy’ü saracak bir bisikletli ulaşım planı var. Bunu elbette birlikte gerçekleştireceğiz.
İnönü Caddesi’ndeki bisiklet yolu düzenlemesi ise bu planın en önemli parçalarından biri. Bu uygulamayla İnönü Caddesi Kadıköy’ün en önemli bisiklet akslarından biri olacak.
Yeni peyzaj ve yaya yolu düzenlemeleriyle, yayaların ve bisikletlilerin İnönü Caddesi'ni kullanmasını teşvik edecek düzenlemelerle Cadde'ye saygın bir görünüm kazandırmayı planlıyoruz.
Bisiklet Yolu sizlerin fikirleriyle son şeklini alacak ve Aklımızdaki Kadıköy’e bir adım daha yaklaşacağız.
5 Nisan 2015 Pazar Günü Saat 12.00’da Kadıköy Akademi’de buluşuyoruz ve birlikte karar veriyoruz.
Aşağıda da facebook linki mevcut:
(link)
Tarih :
(link)
12:00 - 15:00 arasında
2 gün sonra
Yer :
Kadıköy Belediyesi Akademi Kadıköy Belediyesi Akademi'nin adresi için: (link) (link) |