Scudo Sports

İnansak mı acaba ?

Scudo
Bisikletli polisleri görürüz ama şöyle bir şey de kafamı kurcalıyor. Trafiğin en cafcaflı olduğu ve cezaların hvalarda uçuşması gerektiği saatler genelde polisler olmuyor. Yani bisikletli polisleri görebiliriz ama iş yapanları sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: perizag
Tam da polis olmayı düşünüyordum :D Belki bisikletli polis olurum :p :D

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Aklıma premium rush(acil teslimat) filmi geldi... :D 2014de asıl eğlence başlıyor demek...

Otomobilliler, panzerliler aştı bitirdi, şimdi bisikletliler kaldı. Her kuşu diye başlıyor aslında bu söz. Neyse.

@ihsan onur şener
Artık önümüzdeki dönemlerde (ACİL TESLİMAT) filmindeki gibi bisikletli polisler hız yapan, ışıkta durmayan vb. bisikletlileri kovalıyor olacaklar :D

Çok geç kalınmış doğru bir uygulama.Merakla bekliyorum.

Yalnız şöyle bir durum var.Motosikletli polisleri seçerken polis olmadan önce A2 ehliyeti olan varsa özellikle onları seçmiyorlar!Yani adam motosiklete gönül vermiş ama motorlu polis olamıyor.Alakasız arkadaşları motorla dolaşırken o uzaktan bakıyor.Emniyet neden böyle bir uygulama yapıyor ben anlamıyorum.Benzer şekilde bisiklet için de yaparsa yandı gülüm keten helva.Bisikleti ağaca dayamış kahvede tavla oynayan şortlu polisler görücez demektir.Halbuki bu işlerde gönüllülük esas olmalı.Hatta özellikle bisikletli polisleri yurt dışına göndersinler, 1 ay orada kalsınlar, oradaki meslektaşları ile devriye yapsınlar, görgü kültür sahibi olsunlar.

Altlarına ne alıcaklar acaba.. :)

@cku

Salcano bu konuda da kimseye adım attırmaz, hemen hibe eder elinde kalan NG 650'leri. Ha, City Sport'ları verirseler şaşırırım tabi ama takdir de ederim. Bakalım, olursa MTB mi, şehir mi olacak. :)

İzmirde 2000 li yılların başında vardı. Bir işe yaradıkları yok...

@ahmetcan44
MTB olur bence. :) Eskiden bir uygulama vardı.. tam diyecektim arkadaş değinmiş zaten;
@Oksal Özdöl

Yarım metre göbekli, oturduğu yerden kalkamayan adamlar mı?

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Kızların peşine takılan , diğer bisikletlilerle yarışan adamlar:)

• Beğen
Tepkiler: tt2000
onlari da adam yerine koymasinlar da trafikte görelim :D

Tabiii, dar sokaklara arabayla giremeyince bisiklete başvurdular :)

Bence de salcano. Bugün bir haber okumuştum, başka isimle Amerikan Ordusuna bisiklet üretiyormuş ama belki pazarda adı çok duyulsun diye trek ve diğer markalarda büyük oynayabilir.

Nasıl istiklal caddesinde turistlerin gözlerini boyamak için lüks araçlar polis arabası yapılıyorsa bu işte öyle olur diye düşünüyorum. Göstermelik yani.. bekleyip görelim.

Geri