Scudo Sports

Ilk yol bisikleti olarak purefix ?

Nefertati

Üye
Tepki
1
İsim
Ozge BA
çocukluktaki bisikletleri saymazsak ilk defa bisiklet alacağım. şehir içinde bazen de eymirde göl kenarında kullanmak niyetim. purefix crosby modeline bayıldım ama hiç bir teknik detaydan anlamıyorum. tek bildiğim çok güzel ve vitessiz oluşu. alıp sadece izleyeceğim bir bisiklet mi olur yoksa kullanmaktan da aynı ölçüde keyif alır mıyım?

(link)

Scudo
Öncelikle başlık yol diye açılmış ama verdiğiniz linkte şehir bisikleti kategorsinde lady bike diye tabir edilen bir bisiklet bulunuyor hemde 1600 tl Pardon 1599 tl :D. Şimdi o para bu bisiklete verilmez renk ve tasarımdan başka hiç bir özelliği olmayan bu bisiklet yerine o aralıkta bir bütçe ile Son derece konforlu ve vitesli olan sizi yormayacak şık tasarımlı bir çok bisiklet alınabilir.Marka olarak araştırmanızı öneririm.Mesela :
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
@D.Mustafa ben gerçekten hiç anlamıyorum direk yolda kullanılan bisiklet olarak yazdım (dağ tepe değil anlamında) forumu terk etsem iyi olacak sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: phardon
Sen nerede kullanacağını ve bütçeni söyle herkes sana yardımcı olur. Ama alacaksan Upgrade etmeden kullanacağınbir bisiklet seçmeni ve malum kış sezonunda olduğumuz içinde kıyafet ve ekipman bütçesini de kenara ayır....

@fatih acar cok tesekkur ederim. Ankara'da sehir icinde kisa mesafede ve eymir mogan gibi gollerin etrafinda yani genelde asfalt ve duz yollarda kullanacagim. Bisiklete ekipman haric ayiracagim butce 700 ile 1500 arasinda olacak

Hocam ilk linkteki bisiklet çok pahalı be ya.

@Nefertati purefix öncelikle görsel olarak öne çıkan, arkasından teknik özellikleri gelen bir marka. Bu teknik özellikleri kötü olduğunu düşündürmesin, herhangi bir markanın single/fixie tarzı bisikletleri de 1000-1500 aralığından başlıyor. Gönderdiğiniz bisiklet ile çok rahat şehir içinde dolaşırsınız, fakat vitessiz olması sebebi ile ve yeni başladığınızı belirttiğiniz için yokuşlarda zorluk çekebilirsiniz. Azimliyim yapacağım diyorsanız, ve özellikle şeklini beğendiğiniz için alınabilir. Sürme keyfi olarak apayrı bir tür bunlar, başlayınca bırakılamıyor. Bu seneki transcontinental yarışlarında adamın teki alp dağlarını fixie (single değil) ile geçerek gelmişti, yani yokuşu da çıkan çıkıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
@Nefertati bisiklet gerçekten çok şık fakat sürekli eymiri turlayan biri olarak söylüyorum, bu bisiklet sizi baya üzer eymirde. Keyfekeder tur atıp bı kahve içerim derseniz problem olmaz ama birkaç tur atayım, biraz da spor olsun derseniz çok yorar sizi. Özellikle balık-sucuk satan kafeleri geçtikten sonraki kısa ama dik yokuş baya üzer:)

Bisiklete bu kadar yabanciysaniz en güzeli Ankara'daki bisikletcilerden birine gidip yardım alarak boyunuza, huyunuza uygun bir seçim yapmanız. Performans bisiklet, Erdoganlar, Delta, Gungorler gibi bir çok güzel bisiklet mağazası var. İnternetten araştırıp, iletimsime geçin derim. İyi günler

• Beğen
Tepkiler: Eibec
keyif ve tarz bisikletler bunlar , hipster arkadaşların tecih ettiği türden, benim de şu bisiklet aklımı çelmedi değil :D
(link)

@Fırat Y. Ben de almak için aradım fakat stok tükenmiş ve en erken 2016 sonu gelecekmiş yeni ürünler. '16 sonu derken son çeyreği felan değil aralık ayındaymış :D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Purefix in o paralari hakedecek kadar kaliteli oldugunu dusunmuyorum.Arkadasin attigi gazelleler cok cok ust seviye ve bir dip not daha fixie ile yokus cikmak standart bir yol bisikletine gore cokdaha kolaydir tabi dogru disli kombinasyonlari dahilinde asil zor olan yokus inmektir

Fiyata gelene kadar herşey çok güzel çok tutarlı. Diğer taraftan kron'a falan saydırıyoruz pahalı diye.. adalet istiyorum....

Fiyata gelene kadar herşey çok güzel çok tutarlı. Diğer taraftan kron'a falan saydırıyoruz pahalı diye.. adalet istiyorum....

@kudretozbay Kabül üst seviye fakat 1599 tl yi o bisiklete vereceğine gazzele e binip her yeri rahat rahat dolaşır Ki sağlamlığını tartışmaya bile gerek yok. Ama sizin yorumunuzada katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kudretozbay
Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim bu hafta bahsedilen bisikiletcileri de bi gezip kafami netlestirmeye calisicam tekrar burdan sorarim ayrintilari daha cok bilgiye ihtiyacim olacak :)

Internetten baktiklarim arasinda schwinn cream 1 700c w sehir/tur bisikleti buldum delta bisiklette fiyati 1600 purefixten bi tik ust gozukuyor ancak yorumlariniz varsa tabi cok faydali olur

Geri