Scudo Sports

İlk Yol Arkadaşım, Btwin Triban 3, -Hedwig-

Güle güle kullan allah kaza bela vermesin hayırlı olsun bende bu gün denedim bisikleti frenlerine hayran kaldım başlangıç için çok güzel :in::cool:

Scudo
@Harun Salcı

Bilemeyeceğim hocam hiç mtb incelemedim :)

@ARDA_645

Teşekkür ederim :) inşallah hayırlı olur başlangıca

Aynı bisikleti kullanıyoruz hayırlı olsun. Her ne kadar binmeye fırsat bulamayıp satışa çıkardıysamda sürüşü çok keyifli minimum bütçeyle alınabilecek en iyi yol bisikleti.

@Murat-k

Sağolun :)

Aynen parasına göre gerçekten keyif veren ve benim gibi yeni başlayanların sürüşünü geliştirecek bir bisiklet

Az önce Bayrampaşa Decathlon'dan geldim. Hepsinden birer adet olmak üzere 63-57-54-51 kadro, toplamda 4 adet Triban 3 mevcut.

Almak isteyenlerin bilgisine...

Bende bu biiskleti alacağım . Bisikletten memnunmusunuz foruma sordum herkez bunu önerdi hayırlı sürüşler .

@Kayra lazoglu

Ben memnunum, siz de benim gibi yol bisikletine hatta bisiklet sporuna adamakıllı başlamayı düşünen biriyseniz alın derim rahatlıkla

Hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim.
Başlık çok ilgimi çekti (Hedwig) güzel isim bulmuşsunuz. Harry Potter serisini (özellikle kitap) çok severim :D
Belki yeni alacağım bisikletime Nimbus veya Firebolt ismini verebilirim :)

Hayırlı olsun güle güle pedalla :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu pisletlere isim verme de yeni moda herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
@Burcuu

Çok teşekkür ederim :)

Beyaz olduğundan ve ben de Harry Potter serisinin hastası olduğum için Hedwig'i koydum, Nimbus ismini koyu renk bisikletim olursa ona sakladım ben de :D

@Berkcan ERGEN

Çok sağolasın :)

@Enes Çatal

Olm sen işi gücü bıraktın laf mı sokuyon bana :D Kıskanma git sen de isim koy :D

@ilbey666

İlbey bizim kimyacının meşhur bir evcil hayvanı vardı sen çok iyi hatırlarsın : "afedersiniz ...." diye başlayan, bir dahaki pisletine de o ismi koy kanka :D

http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/halilibrahimduran/HarryPotterandtheSorcerersStone2001mkv0_30_45000000_zpsa79a17bf.png

nasıl heveslisiniz yere serdiğiniz gazetelerden belli allah kazasız belasız sürmeniz dileğimle :) hayırlı olsun...

MTB'nin yanına almayı düşünüyorum bakalım bende. Güle güle kullanın.

bende mtbnin yanına alacağım,decatlonda test sürüşü yapabiliyormuyuz?

@Ramadan Ş.

Sorularınız olursa cevaplayabilirim, çok teşekkürler :)

@alperK

Yapabiliyorsunuz ama haftaiçi sabah erken saatlerde gidin derim.

Dostum bisikletinden memnun kalacağından eminim;
hayırlı olsun, güle güle kullan...

Geri