Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İlk klasik bisiklet çalişmam

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

TayyipKARALİ

Daimi Üye
Tepki
67
Bisiklet
Cannondale
Önçelikle herkeze merhaba

MMB3 RUS mali bir klasik kadro aldım interneten Fuat Çayırlı abimden yarış bisikleti diye aldım hicte aklıma gelmedı sing speed uyumlu bir kadro olduğu neyse biraz moralimi bozsada kararlıyım abilerim yardımı ile cok güzel bir bisiklet ortaya çıkarıcamıza inanıyorum..

(link)

bu şekilde izmiten istanbula 2 günde geldi

Öncelikle üstünde olan aksamlar sökülüp eski boyası ve pas oluşmaya başlayan yerleri temizlencek ve yerine gine kırmız renkte boyanacak sing speed tarzı bir yol bisikleti toplamak aklımda olan .

şimdi sorularım :)

1. 27 janta uyumlu gibi gözüküyor kadro 28 jant koymayı düşünüyorum hata seti buldum bile diye biliriz ama bazı dostlarım firen uydurmakta sıkıntı yaşıcamı söledi böle bir sıkıntıyı cözme şansım varmıdır ?

2. birde büyük ihtimal anlatamıcam ama yazıyım gine arka vitesi orjinelde olmadiği icin kablo takılan yerleri yok bu sorunu cözme şansımız varmı sonradan ilave veya kelepce tarzı bir parca ile tel yuva yapıla bilirmi arka vites icin .

yorum ve önerileriniz değerli abilerimden bekliyorum iyi forumlar .

• Beğen
Tepkiler: cannameli
Scudo
@tayyip karali

aleminyum lehimleme cihazı bulursan sanırım istedigin parcayı kaynatırsın

• Beğen
Tepkiler: TayyipKARALİ
@aycan turan
bende o şekil düşündüm ama ustasını bulmak lazım

Bir kaç kare zımpara :)

1.jpg 2.jpg 2.jpg 1.jpg 4.jpg

boya sökücü desteği ile kaba temizlik bitti yeni boyada zımpara izi beli olmasın diye inceden zimpara kaldi
koltuk borusu cikmiyor öneri bekliyorum.

staj ve okul nedeni ile pek ilgilenemedım ama bu akşam maşamızın boyasını söktükten sonra yavaş yavaş kalından inceye doğru zımpara yapacam .
ondan sonra boya için gereken mazemelerı tehmin etmek kalıyor sonrada maşi günün beklicem bakiyem azaldı parca almaya başlarsam hic param kalmıcak :)

Dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    39,8 KB · Okunma: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    127,1 KB · Okunma: 42
  • 4.jpg
    4.jpg
    92,5 KB · Okunma: 43
  • 5.jpg
    5.jpg
    73,6 KB · Okunma: 44
konu kapatmak istiyorum bittiğinde daha detaylı ve akıcı şekilde göstericem yetkili kişi konuyu kapatırsa iyi olur

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri