Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

soğutacak beni vallahi..işin yoksa geri gönder 25 liğini al, zaten yaptık bu muhabbeti bi kere..100 km de kullanmışım...ah giant ah..😕
cırtı denedim 80 psi ile yinede olmadı...25 lik maraton sipariş vericem ...öne takarım, nasılsa arka erken aşınıyor, diğerinide o zaman takarız..
siparişi verdim..lastikler uçmuş, ben çiftini 370 e almıştım özceylanda şuan tanesi 250..n11 de kuponla birlikte 168 e geldi 25 c..hep zarar..en az 10.000 km lastik almak yok artık..🙂

Son düzenleme:
Scudo
Jant kalınlığını değiştirip yeniden fren ayarı yaparsanız sorun olmaz sanırım. 23lük olanın sınırları 18-23 sanırım yani o jant için maksimum genişlik o ise daha kalın bir şey taktığınızda sürtmesi normal. Fotoğraf ve video olsa daha iyi olurdu tabii herkes farklı şeyler anlıyor :) kadronuzla uyumlu bir jant denemenizi tavsiye ederim. Jantın kapasitesinden geniş lastik takarsanız yüksek basınç ve yük altında çıkma ihtimali bile var.

@Anonim resim ve detay paylaştım hocam, önceki mesajlarda...aşınan sürten yerde görünüyor..

IMG_20200320_120206_2.jpg
öne 25, arkaya 28 schwalbe maraton, gidon yükseltici ve boğazı, sele, konnix kadro altıçanta, kadro üstü çanta. geriye 12 lt sele çantası ve gidon çantasının elime ulaşması kaldı, ikiside gümrükte. ayrıca çadır yolda. mat tulum tamam...artık bu sene yapabilecekmiyim meçhul..😐..sağlık olsun..

@HakanAydn yola çıkmadan tarihleri foruma at. Bakarsın yolda takılırız

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
  • Beğen
Tepkiler: HakanAydn
öyle @necmeddin ..
@Süper Dede gidon boynu ve yülseltici biraz sakat gibi duruyor sanki..his olarak sağlam ama sonuçta bu yükseltme uzatmalar çok hesaplı kitaplı değil. inişlerde frenlerken maşayı düşünüyorum hep.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Ysryyn ben iyice saçmalamayı planlıyorum..köyceğiz-antalya...antalya-sinop..sinop-muğla-köyceğiz...hayal tabi şuan ama kendimi biliyorum, takıntı yaparsam olur. olmadığı yerde atla otobüse dön nasılsa..

@Ysryyn ben iyice saçmalamayı planlıyorum..köyceğiz-antalya...antalya-sinop..sinop-muğla-köyceğiz...hayal tabi şuan ama kendimi biliyorum, takıntı yaparsam olur. olmadığı yerde atla otobüse dön nasılsa..
Estağfurullah saçmalamak değil bu. Harika bir şey. Bende ege turu için arkadaş arayışındayım ama malesef.genelde arkadaşlar hep evli, malum evlilik olunca zor oluyor.Bazı arkadaşlarda kendinden emşn değil uzun yol için. En kötü yalnız çıkacağım Allah izin verirse.
Sizdeki azimi ve kararlılığı görüyorum. Siz vazgeçecek veya yarı yoldan otobüse atlayacak biri değilsiniz. Siz yolları seven, özgür bir ruhsunuz👍

@Ysryyn marmaris köyceğiz 60 km..gelir beni alırsan fethiye, kaş, demre, finike, kemer, antalya....ordan dönersin..konuşabiliriz..👍..virüse göre en erken mayıs ortası..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar : bu yıl ultra mesafe yarışımızın 2.si yapılacak ve Diyarbakır'dan 21 haziran sabah 06:00 da start alacağız. Düşünün ve katılın...:harika::)

@Süper Dede dedem ultrayı duymam yeterli geldi, anlaşılan bize toz yutturacan :harika:

@Süper Dede Şimdi bismillah dedik Diyarbakırdan başladık pedallamaya, nerde sonlanıyor, molalar, istirahatler nasıl oluyor?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Süper Dede Şimdi bismillah dedik Diyarbakırdan başladık pedallamaya, nerde sonlanıyor, molalar, istirahatler nasıl oluyor?
Toplam 3100 km lik bir yarış. Bitirmeniz için 15 gün süreniz var. Yani günlük 200 km den biraz fazla bir ortalama gerekiyor. Rota şöyle : Diyarbakır, Ş.Urfa, G.Antep, Adana, TARSUS (cp) Ürgüp, Aksaray, Kulu, Konya, Silifke, MANAVGAT (cp), Bucak, Burdur, Denizli, P.Kale, Selçuk, Ç.KALE (cp), Tekirdağ ve Arnavutköy'de finiş...CP ler kontrol noktaları...

@Süper Dede dedem gerçekten muhteşem bir tur MTB ile tamamlayan oldumu , bilgin varmı, ve bu türü siz hiç tamamladınız mı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri