Scudo Sports

İlk kazamı yaptım

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
170
Bisiklet
Bianchi
yahya kaptan bisiklet yolunun sonunda köseköye giden köprünün orada bisiklet yoluna geçiş yaparken arkamdaki araça dur işareti yaptım. o sırada yagmur yagıyordu tam dönüş yaparken bisikletim altımdan kaydı bende bisikletten düştüm pedalım yamuldu. allahtan birşeyim yoktu hemen ayaga kalktım aslında cok yavaştım ama oluyor işte böyle kazalar daha fazla dikkat etmek lazım

Scudo
Birebir aynısını yaptım ben de önceki bisikletimde.Sen ucuz kurtulmuşsun benim attırıcı falan perişan olmuştu.Geçmiş olsun :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
@Uptown Cyclist Hocam ben :D sola dogru diske dogru düştüm arka tekerim çılgınlar gibi dönüyordu :D

Bende ağva dan izmite gelirken Kandıra yolunda arabanın sıkıştırması sonucu saatte 45 km giderken (link)ten atlamak zorunda kaldım bisikletimin ön tekeri yamuldu carraro 225 model ön takım ne kadardır jant ve teker flen acaba sen ne kadara değiştirmiştin

bende eminönü civarlarında saatte 50-55 km arası hız yapıyordum. biraz yavaşlayayım dedim baktım arka fren tutmuyor ön frene asıldım ama ne şanstır oda tutmadı :D 60 km de park halindeki bir araca çarptım benim kadro-sele-ön teker sizlere ömür :)

Öncelikle herkese geçmiş olsun ancak bu hızlar şehir trafiğinde çok değil mi?

@sevket75
hqdefault.jpg

@sevket75
Sen sağ çıkmışsın hocam o yeter.. ! Anlattığın şey ciddi. .

• Beğen
Tepkiler: sevket75
@Melih Çolak
Ha ha ha! :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
ben çok dik bir rampadan aşağıya iniyordum yolda çok müsaitti ama bi tane dengesiz yüzünden işte atlamasam boynumu kesinlikle kırardım herhalde

Geri