Ekrem Yılmaztürk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 425
- Bisiklet
- Cube
Binmeye başladığımdan beri bisiklete ,hiç düşmemiştim kaza da geçirmemiştim, spd pedallara da kazasız belasız alışmıştım hiç kaza yapmam gibi düşünürken bugün yaşadığımı anlatayım ve hatırlatmalarda bulunayım. Okula doğru giderken Çemberlitaş civarına yakın bir yerde tramvay yolunda gitmekteydim, tramvay yolunu dik kesen ara sokaklar var ve tramvayla yayalara yeşil yanarken ara sokaktan geçecek araçlara kırmızı yanmaktaydı.Ticari taksi tarmvay yoluna ara sokaktan çıkmış ama beklemekteydi zira yayalar vardı.Bende geçiş hakkımı kullanmak için bunun da ne yapacağı belli olmaz geçeyim önünden dedim hızlandım 20-30km arasıdır hızım, duramayacağım mesafedeyken birden hızlandı ve freni sıktım ama kurtaramadım önünden geçmeyi zorlayım derken de ön tekere yandan girdi taksi. Ben kaputa doğru sertçe düştüm kaydım bisiklet ilerde ben yerde ne olduğunu anlamaya çalışırken sinirimden kaybettim kendimi taksicinin üstüne gidiyordum cidden ters birşey desin de gireyim dedim ama çevreden düştüğümü görenler tutup sakin ol birşeyin var mı vs diye sakinleştirdiler. Çok şükür kask sayesinde kafamda hiçbirşey hissetmedim omzum acıyor biraz. Ucuz atlattım ama jantımda sıkıntı var biraz 8 çiziyor yamuldumu akort mu gitti bilmiyorum
Ama şuna çok sevindim insanlar hemen bisikleti kaldırdılar tuttular bana yardımcı oldular telkinde bulundular gerçekten sakinleştim insanın gözü birşey görmüyor o an onu anladım. Diğer bir konu ise o an hiç aklıma gelmedi plakayı alayım polis çağırayım vs diye bunu düşünmek gerekmiş içimde kaldı. Ben oturup kendime gelmeye çalışırken hemen sonra bir polis geldi nasıl olduğumu sordu ilgilendi plaka istedi , tutsaydın keşke ilgilenirdik ben duydum geldim dedi, gerçekten çok hoşuma gitti. Bisikletli zibidi gidiyodur girmiştir demedi .. Allah kimseye vermesin ama o an muhatapı salıvermemek gerek azıcık da olsa birşey çıkmayacak da olsa gözü korksun zarar verenlerin . Herkese kazasız belasız sürüşler