Scudo Sports

ilk kaza

geçmiş olsun çok kenara kaçınca pek araç yerine koymuyorlar ve daha fazla sıkıştırıyor araçlar. Riskli olduğunu düşündüğüm yollarda bende normal motorlu araçlar gibi şerit kullanıyorum geçen hafta benim ekibim (112) öyle bir ölüm vakası aldı balıkesirde babasıla yolda giden 11 yaşında bir delikanlının yanından hızla geçen araç dengesini bozuyor ve ikinci aracın altında kalıp 50 mt kadar sürükleniyor çok dikkat ve şansa ihtiyacımız var galiba

• Beğen
Tepkiler: cakmakmehmet
Scudo
geçmiş olsun, istanbulda EDS yazan (bilmeyenler için, EDS=elektronik denetleme sistemi, yani o şeridi gereksiz yere kullanana ceza var) emniyet şeridinde giderken arkamdan dolmuş kornaya basarak yol vermemi isteyince anladımki bisikletli için ana yollar herzaman tehlikeli. Ve anladımki Türkiye biraz zor adam olur....
Umarım hiçbir pedal sever kötü bi olayla karşılaşmaz..

• Beğen
@yunussal1

size aynen katılıyorum ama sevda bu kardeşim bırakılmıyorki..elimizden geldiğince dikkat ederek gideceğiz artık..allah hepimizi korusun..

Gok geçmiş olsun abi, araç içindeki insanlar bisikletlileri hiç önemsemiyor :( buda Türkiyenin kanayan yarası :(

• Beğen
Büyük geçmiş olsun abi..Bu Türkiyede Emniyet Şeridi gerçekten emniyetsiz bir şerit. EDS sistemi bile kuralların çiğnenmesini engelemiyorsa vay halimizi siz düşünün.

• Beğen
Abi çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
Allah hepimizi böyle kazmalardan ve de kazma olmaktan korusun:mad:

• Beğen
yaaa bende belediye otobüslerinden çok korkuyorum eğer akşam vaktiyse kaldırımdan gidiyorum noolur noolmaz:S

• Beğen
Aslında devletin bu konu hakkında büyük adımlar atması lazım... Bisiklet yolarının yapılması lazım.. Torbalıda bitane bisiklet yolu var 1 kilometre sadece çıkışı ve girişi kapalı bisikletler girebilio sadece bir uçdan diğer uca gidebiliosun sadece bu yoların genişletilmesi lazım.

• Beğen
Geri