Scudo Sports

İlk bisikletler

zeyzey

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Carraro
merhaba, bu konuda pek bilgili olmayınca bende buraya yazayım dedim, durum su ki bir bucuk seneye yakındır bisiklet suruyorum, genellikle gezinti olsun diye ve ya ulasim icin, ama kullandıgım bısıklet benım olmadıgı ve sahıbı gerı aldıgı ıcın sımdı yenı bırtane almam gerek ve dag sehır tur yol derken kafam karman corman oldu. eskı kullandıgım bısıklet bıanchı rosa ydı. baya da memnundum. butcem 700-900 arası, otobuse bınmek yerıne kendım gıtmek ıstıyorum, emanet bısıklet olunca cıkamıyordum yollara, oyle asırı profesyonel falan degılım zaten ama haftada en az 4 gun en az 25 km gıdıyorum, oyle zevkıne kalkıp 65 km surup aksam eve donudugumu de bilirim, sımdı alayım benı yıllarca gotursun, ama cok da ekstrem de olmasın da akıllı telefonlu dedelere donmeyeyım :'D yardımcı olursanız sevınırım :D
bu arada boyum 170 kilom 65

Scudo
Salcano city sport 40 veya 30 a bakabilirsiniz. Şahsen kullanmadım fakat kullananların şikayet ettiğini duymadım. . :) mtb düşünürseniz salcano astro da iyi bir seçim olabilir. sedona'nın gusto modeli var birde fakat fiyat sizin sınırınızın biraz üzerinde.

simdi baktım, cıty sport 30 un kadrosu fazla uzun benım ıcın, ama 40 uygun gorundu gozume, mtb konusunda da sehır mı almam dada dogru bılemedım, arkadaslarım amortısoru kapayıp uygun teker takmamın daha mantıklı olacagını cunku sadece asfatta gıtmeyecegımı soyluyorlar... pekı bu modellerı onermenızın sebebı ne? benım belkıde ılk bıanchıyle olmamdandır ona bır sempatım var, ama ne ıyıdır ne kotudur hıc bılemıyorum

Arkadaşlarınız söylediğine katılıyorum. Zaten bir çok kişi öyle yapıyor. Mtb alıp bir çift ince lastik ve amortisörde kapandığı zaman gayet iyi oluyor :) neden önerdiğime gelince bu bisikletler çevremdeki insanlar tarafından kullanılıyor ve hepsi bir hayli memnun. . Teknik donanımlarla boğmak istemiyorum burayı, hepsi markaların kendi sitelerinde mevcut. zaten 700 -1100 arası bibisikletlerin birbirinden aman aman bir farkı yok. . O yüzden gözünüze hoş geleni alabilirsiniz :)

cook tesekkur ederım, bır de decathlona gıttıgımde bu modelı gormustum, aa ne guzel gorunuyo la seleye fılen bak yumus yumus dıyerek dırek dısına tav olmustum, bu nasıl sızce? teknık bakımdan? (link)

İdeal demek doğru olacak herhalde. . :) sram, shimano ya göre daha yumuşak ve sessiz geçiş yapıyor. Fakat shimano daha sağlamdır. Bunu bizzat test ettim. Onun dışında kadro zaten alüminyum diğer bir çok bisiklet ile aynı. Fiyata gelecek olursak üzerindeki aparatlarla gayet uygun :) bu arada gidon çok güzelmiş ;) alınabilir bir bisiklet.

Arkadaşlar merhaba bende ilk kez profesyonel bisiklet alacağım ve hiç bir bilgim yok tamamen konuya uzağım o yüzden ciddi manada tavsiyeye ihtiyaç duyuyorum bi kaç yazı okudum ama çok karar veremedim hem hız yapabileceğim hemde çok zorlu olmasa da patikalar yahut daha zorlu yollara da çıkmaya niyetim var tavsiyeniz ne yönde olur boy 187 kilo 90 95 aralığı şimdiden teşekkür ederim.

Eğer arazi koşullarında süreceksen Dağ bisikleti, asfaltta gideceksen şehir veya gezi bisikleti. Hız konusunda şehir veya gezi bisikleti Dağ bisikletinden daha üstündür. Triathlon bisikletlerde var yarış bisikleti olarak geçer

Model olarak tavsiyeniz nelerdir bütün ekipmanlar ile maks 1000 1500 aralığı sağlayabilirim

Giriş seviyesi tabiri çok güzel ve doğru çalışır . Fotograf makinesi , bisiklet, akvaryum , araba, bekar evi için beyaz eşya alırken işe yarıyor , deneyim ile sabit....
Bisiklet özelinde giriş seviyesi bence goetech veya kron olabilir bütçe hangi modele yetiyorsa. Konuya çok teknik açıdan yaklaşmadığımın farkıdayım. Bunlar yeni giren için grafikleri dahil düzgün görünen aletler. Konuyu seversen zaten daha çok harcıyacaksın. Akacak kan cüzdanda durmaz....

Carraro 'Big' veya 'Force' serisine bakabilirsiniz. hoşunuza gidebilir.

Geri