Scudo Sports

İlk Bisikletimizi Alıyoruz.

@kubilay katmerci , bircok magazada denedim hatta 54 numarada olmustu ama yanilmisim yada modelden modele fark var sanirim. :( Normal seleye oturmadigim zaman, ayakta duramiyorum bisikletin üzerinde , ayakalrimi kaldirmak zorunda kalyiorum o sekilde durmak icin, O kadar para veriyorum, yapacak birsey yok eziyetine katlanacagiz, satici da 60 gün iade garantisi veriyor disarida kullanip test etmedigin sürece :D

Scudo
@eddiebg benim boy 163 ben bile 49 kadro alacaktım fakat size bile 50 kadro uyuyorsa ben daha küçük alacağım galiba.

@Berkayesenkaya488 valla bilmiyorum, :( modele göre degisiyor galiba. ben denedim ancak baska magzalarda , birebir ayni modeller yoktu baska modellerde bakmistim , gelen bisiklet bana uymadi. Eger imkanin varsa deneyerek magzadan almani öneririm.

Arkadaslar, aldigim bisikleti numaradan dolayi geri cevirdim, büyük geldi yani ve su ücü arasinda tekrar secim yapmaya karar verdim. Almak istedigim aksesuarli bisikletin özellikleri baslangic seviyesindeymis o yüzden vazgectim .

:( Cok oldum artik biliyorum ama birde bu kalin tekerli cross bisikletin ne avantaji olabilir. Siz olsaniz hangisini alirdiniz. :) Param geri yatinca bu hafta tekrar siparis vermem gerekiyor :D

734000_light.jpg 1. (link)
733000_zoom.jpg 2. (link) (Esimin bisikletinin aynisi, erkek modeli)
738000_zoom.jpg 3. (link) (Lastiklerin bir avantaji varsa bu da olabilir (mi?)) Gerci bunda amortisor yokmuss :( simdi farkettim :D bunu eleyelimm.

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
Geri