@Kemalist1938
Teşekkürler Ahmet bey umarım sizde bir güzel bisiklete sahip olursunuz.
@EmreYILMAZ
Emre sıkma canını sanada yardımcı oluruz sen bisikleti beğen bi şekilde sana fiyat veririm. Fakat beğeniceğin bisiket Trek olmak zorunda sen kadronun size olarak söle yardımcı olurum. Benim ilk bisikletim ve saolsun bu forum bana cok yardımcı oldu çok fazla okudum arastırdım. Okuyarak teori olarak çok tecrübe kazadım. Yabancı bisiklet sporcularının videolarını kıtaplarını okudum ve öğrendım. Bu bisikleti almaya karar verdim. Ben bisiklet biraz sert kullanırım hoplar zıplar ucarım o yuzden mtb aldım ve ilk hedefim Kartepeden yada uludağdan aşaya sert iniş yapmak keyfin dibini vurucam.... Tabi kız arkadaşımda bisiklet sporcusu tek başıma olsam bu kadar keyim almam o yuzden eşinizin veya sevgilinizinde destek vermesi lazım. İlerde evlendikten sonra Trek Super fly FS9,9 SL xx1 getirticem. Fiyatına bakma araba parası

))
@BF Okuru
Tşkler Sezgin bey
@Emre Yönlüer
Tşk ederim Emre bey kim ne derse desin her zaman Trek'e karşı sempatim var ve aldım.
@aycan turan
Teşekkürler aycan her zaman ucuk renkleri sevmişimdir. istanbullular olarak umarım bir gün denk geliriz benim rengim belliii

))) tanırsın
@M.Ozkul
Teşekkür ederim donanımı fena sayılmaz güzel ilerleyen zamanda güncelleme yapabilirim hatunla evlendikten soonra carbon superfly fs cift amartsörü yapiştircam
@LeventK.
teşekkürler levent bey aynen öle istanbullular benı rengimden tanır artık heheeh
@Selahattin Aydın
Selahhtin bey çok tşk ederim. Aynen ole Adobe'de (link) da eğitmenlik yapıyorum grafik tasarım fotoğrafçılık siteye girip inceleyebilirsin neler yaptığımı neler anlattığımı.
@Tunahan KORKUT
merhaba tunahan bey tşk ederim öncelikle aynen biraz öle oluyor doğru tahmin

Grafik tasarım ve fotoğrafçılık eğitmeniyim aynı zamanda 15 senelik prof. basketbol geçmişim var lig'de basket oynadım. efes pilsen ted koleji istanbulspor ist belediye fmv ışıkspor vb.