Scudo Sports

İlk aşkım ASENA....

İlker_Krl

Daimi Üye
Tepki
91
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
7 yıldır her türlü derdimi sıkıntımı çeken Asenam mutevazi bir bisiklet. Öyle ahım şahım parçaları yok. Orta seviye jantlar. Shimano Megarange dişli ve arka aktarıcı. Shimano Sis revolation Vites kolları...
Eski rengi vişne kırmızısıydı ama 7 yıldan sonra artış farklı bir renk lazım dedim sedefli siyaha boyadım. Bence yakıştı da.
(link)

(link)

(link)

Scudo
ilk yorum benden olsun, sade bi güzelliği var + siyah kadroya kırmızı jantlar yakışmış :)

Teşekkür ederim Ali doğan.

@Furkan Özdağ

Bende bir bisikletçide gördüm. Aldım. Eski tip V firen göbeklere takılıyor. Ortası tam göbeğe göre delik. göbeğin üstüne tellere zarar vermeyecek şekilde oturtuyorsun. Ama Hareket halindeyken aynı Disk Fren gibi gözüküyor:cool: hatta yüzeyi geniş ve nikelaj olduğu için harika parlıyor :D

Herkese de çok teşekkürler.

Güle güle kullan kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: İlker_Krl
Güzel olmuş bisiklet...Yalnız tekerlekler dikkatimi çekti...Ön teker toprak yol,arka teker yol lastiği...Bunun bir sebebi var mı?Kazasız sürüşler...

• Beğen
:D Aman asena gibi bir aşkın var aman bırakma.. :D
Çok güzel ve zarif.Hayırlı olsun,kazasız sürüşler..

@Cihan Aydan

Bizim buralarda daha yağmur tam kesilmedi. Ben de bisikleti sağa sola yatırarak viraj alıyorum. Ön lastikte yol lastiği olduğu zaman aşırı derecede kötü bir yol tutuş oluyor. Arka lastik kayarsa biraz ustaysanız düşmeden kurtarıyorsunuz ama ön lastik virajda kaydımı %90 yerdesiniz. Yol tutuşu biraz daha iyi olsun diye ön lastiği geri dağ lastiğine çevirdim. Ama 2-3 haftaya kadar değiştirir lastikleri takım haline getiririm.

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
Kadro ve Jant Rengi Uyumlu Olmus..
Bu Bisiklet Cok Agır Gozukuyor ? Extralarından Dolayı.. Bu Olaya Bi Bakmalısın Bence.

• Beğen
siyah kadro + kırmızı jantlar güzel olmuş aynı jantlardan bendede var yeni taiwan tel alınca çok iyi olucak kalitesi düşük ama ağırlığı fiyatına göre oldukca iyi

• Beğen
@Fatih Çaçoron

Bisikletimin kadro 7 yıllık. Ağırlık düşürme derdine düşmem için en başta kadroyu değiştirmem lazım. Onun için fazla ağırlıkları dert etmiyorum :D

Herkese de çok teşekkürler.

Geri