öylebirbaktıydım
Aktif Üye
- Tepki
- 117
- İsim
- Şahin Can
- Bisiklet
- Merida
Arkadaşlar 15.06.2016 tarihinde ikinci el bir bisiklet satın aldım fakat satın alırken arka jant hizasında selenin olduğu boruda bir boya çatlağı varmış bende bunu fark etmedim ve bunu satıcı bana belirtmedi.Ayrıca aynakol yaprağında eğrilik var ben ilk başta ayarsız olduğunu düşünmüştüm ama bugün bisikletçim 1.5 saat uğraşmasına rağmen bir türlü zincirin atmasına engel olamadı.(3 gündürde ben uğraşıyorum).
Ürünün faturası yok fakat satan kişiden ürünü bana sattığına dair bir kağıt aldım marka model tutar kimlik fotokopisi falanda var.
Benim sorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı tüketici hakem heyetine vermeyi düşünüyorum.Başka ne yapabilirim.Yardım eden herkese teşekkür ederim şimdiden.
Ürünün faturası yok fakat satan kişiden ürünü bana sattığına dair bir kağıt aldım marka model tutar kimlik fotokopisi falanda var.
Benim sorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı tüketici hakem heyetine vermeyi düşünüyorum.Başka ne yapabilirim.Yardım eden herkese teşekkür ederim şimdiden.