Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el Schwalbe Marathon Plus mı yoksa sıfır Rubena Flash mı?

Emre Semerci

Aktif Üye
Tepki
57
Bisiklet
b'Twin
26" bisikletim için daha sağlam ve akıcı olacak lastik arıyorum. Schwalbe çifti 120 TL, Rubena ise çifti 90 TL.
Kullanılmış Schwalbe 2000 km kadar yol yapmış, tek tük delikler var lastiğin üstünde (cam, diken delikleri vs).
Hangisi alsam daha iyi bilemedim

Scudo
Rubenanın çifti çok pahalı. Fiyatı o değil normalde. Maksimum 60 TL çifti. Emre sakın o fiyatlara Rubena alma.

@Atilla Gobel
Peki fiyatına takılmadan lastik için ne dersiniz?
Rubena kullanan var mı acaba?

@Emre Semerci Rubena kullanıyorum ben. Yaklaşık 480 Km asfaltta kullandım tık demedi.

Rubenanın bi çok modeli var yanlız, hepsine iyi veya kötü diyemem ama bi arkadaşa sormuştum o rubena kullanıyordu tavsiye etmedi

@Ghost
Seçtiğim model bu: (link)
5 mm koruması varmış. Başka sitelerde daha ucuza buldum.

Bahsettiğiniz iki modelide kullandım. Schwalbe mevcut bisikletimdede takılı olandır. 2000 km Schwalbe için çok az km. Minimum 10 bin km binersiniz zaten. Eğer yüksüz binecekseniz Rubenada iyi lastiktir. Benim tercihim Schwalbe 'den yana olurdu. Yurtdışından alırsanız Schwalbe yi oldukça uygun fiyata getirtebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@M.Ozkul
Başta yurtdışı aklımda yoktu ama yurtdışı sitelerden bakıyorum şimdi. Çok uygun fiyatları. İkinci el Schwalbe fiyatına yurtdışından sıfır alabilirim. Teşekkürler

Schwalbe yumuşak hamurlu bir lastik olduğundan yol tutuşu, korumalı olduğun için de kolay kolay yolda bırakmayan bir lastiktir. Fakat frenleme yaparken kaydırma yapıldıysa da bir o kadar yıpranmıştır. Fotoğrafları var mı? Bir de öyle yorumlayalım. Rubena Çek malı sanırım. Çek ürünleri'nin fiyatları hep uygun ama kullanmadığım için performansı hakkında yorumum yok.

• Beğen
Tepkiler: YatsıGöbek
Ben de lastik arayışı içerisindeyim. Bugün başka bir sitede Schwalbe çifti 180'ye almış ve kargo İngiltere'den geldiği için 7 günde ulaşmış.
Linki aşağıda gönderiyorum, inceleyin isterseniz. Doğruluğu konusunda ben de yorum yapanların yalancısıyım :)

(link)

Çok düşündükten sonra Rubena Flash almaya karar verdim

Marathon plusta 10.000 km devirdim en bi okadar daha gider bence 2.000 km marathon plus için az km.

@M.Ozkul

Peki Rubena'nın 5 mm.lik zırh performansı tatmin edici miydi? Patlak sıkıntısı yaşadınız mı?

@MUSA Ç.

Fiyat/performans açısından bakarsak o parayı eder...

Geri