Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ikinci el kadro aranıyor..

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
768
Bisiklet
Sedona
mtb kadro arayorum.ilgilenenler lütfen kadronun resimlerni ve fiyatlarını göndersin...

Scudo
Çağatay,
Aradığın kadro boyunu yazsaydın bari...

Siyah Kron Zoxes işini görür mü? Small..

small derken nasıl yanı.?!* benim boyum 1,75'ten biraz fazla sanırım.

(link)

Yukarıdaki linkten kadro boyunu hesaplayabilirsiniz.
Benim için doğru sonuç verdi. Bir çok kişi de bu sitenin hesaplamasından memnundu.

Artık Yol Bisikltimi,Mtb mi diye düşünüp durmican galiba. :eek:

abi ben aslında yol kullanıyordum.ama sağlam bi yol almak ki.bu amatör olarak başlarım 1000ytl gibi bişi..bende dağ bisikleti alacam.ama sağlam bi yol kadrosu varsa alabilirim.

yani ben mtb varsa ,hem de yol bisikleti kadrosu varsa onuda alabilirim..ne varsa gönderinn

21" MTB kadrosu arıyorum...

Acelem yok...

:p

Kadro bulursam, bulmaca çözer gibi diğer aksamları yavaş yavaş toplamaya başlayacağım...

aslında bana komple bisikletinizi de satabilirsiniz..mtb ,yol hiç farketmez.ben hepsini iyi kullanıyorum..bmx ler hariçç

21" MTB kadrosuna bisiklet dükkanlarında dolaşırken, kendine parça vb alırken dikkatini çeken arkadaş olursa buraya yazarsa çok memnun olurum...

Hani aklınızın bir köşesinde olsun diye yazıyorum...

Gerçi Yeşil bisiklet te 2.El kısmında bir 9800 Trek kadro var ancak 590 Euro...USA de 1250 dolar diye yazıyor sitede ancak sonuçta 590 Euro da yaklaşık 800 dolar ediyor...

Açıkçası almak isterdim ama daha hesaplı kadro aramaktayım...

yeşilde çok güzel 6500 kadrolarda var..mağazada gördüm..çok güzeller.+6500 slr tipinde..fiyatları da uygun..bir bakın derim..

Sevgili Kılıçreis,

İlgine teşekkürler...Az önce aradım, lakin olan kadrolar 19.5... 21" olarak tek 9800 OCLV kadro var...

rica ederim..:)

doğru ordakiler 19.5 hep..

boy durumunu atlamışım..:rolleyes:

Selam
O 21" TREK kadro satıldı. (malesef)

Selamlar..
Gürsel

eskiden böyle hesaplar hatta internet yoktu şimdi ne güzel

abiler kadro satan varmı yada bisikletini satan konuyu saptırdık yaaw :)

çağatay kadro almaktansa yada 2. el bisiklet almaktansa kron kadro üzerine 1 şeyler toplayabilir yada sana uygunsa direk 1 kron alabilirsin fiatları ve kalitesi çok uygun şu sıralar

evet bende bi kron düşünüyorum..ama zexos ile xaos arasında kaldım..hangisi iyidir..

Geri