Scudo Sports

İkili Park Ayağı Montaj Problemi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar tur bisikletim için XLC iki bacaklı park ayağı aldım, biraz önce elime geçti ancak montajı sırasında problem çıktı.

Bu park ayağı bildiğiniz gibi kadronun orta kısmına takılıyor, alttan park ayağı, üstten de kadro borularının üstünden, içinden vidanın geçtiği bir adaptör ile montajı yapılıyor.

Sorunum, bu üstteki adaptör biraz kalın geliyor benim kadroya. Ayrıca, hemen yandaki dikey kadro borusunun arka kısmından geçen ön vites tellerini de gerdiriyor.

Buraya ne şekilde bir çözüm bulabiliriz ? Var mı bir fikriniz ?

9236 dosyayı görüntüle

9237 dosyayı görüntüle

Hiç adaptör kullanmadan doğrudan o alttaki parçaya montajlasam, bisiklet yüklü iken dayanamayabilir.

Her türlü bir adaptör kullanmam gerekiyor. Daha ince ve geniş de olmayan ama çok dayanıklı bir parça gerekiyor. Nereden bulabilirim böyle bir şeyi ?

Scudo
En yakın sanayiye git ve elindeki parçayı o bölgeye göre taşlattır çok zamanına almaz.

Sorun halloldu, o parcayi zar zor bir sekilde incelttirdim, cok saglam bir parcaymis epey zorladi kesmek.

Ama sonuc muhtesem, ikili ayakligi herkese tavsiye ederim. Klasik ayakliklarin 4 kati fiyata satiliyor ama bisiklete cok farkli bir hava katiyor, cok dengeli duruyor. Vites ayari falan da rahatca yapilabiliyor. Cok hosuma gitti.

Geri