Scudo Sports

Ikibin11 Mad10

@Ozzgurr

Bi şi daha öğrendik bisikletler hakkında.. Teşekkürler yanıtladığın için..

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Scudo
Selam arkadaslar,

Hepinize iyi dileklerinizden dolayi tesekkur ederim. Iyi haftalar

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Selam Özgür,
Daha dün koymuşsun ben görene kadar kaşla göz arasında 41 tane mesaj atılmış. Bende 41 kere maşallah diyeyim. Merakla bekliyordum resimleri, gerçekten harika gözüküyor. Güle güle kullan...

• Beğen
@Selim Üsel

Selam Selim,

Son zamanlarda sitede yol bisikletine karsi olan ilgi artti gibime geliyor sanirim ondan cok mesaj yazildi.Crankskinsden seffaf kadro koruma yapistirmasi siparis ettim kirilmaya karsi ise yaramaz ama ciziklere karsi cok iyi olacak.

Harikaaaa bunları gördükçe yolcu olma isteği geliyo insana :D Hayırlı olsn kazasız pedallamalar dileğile :)

• Beğen
@Y.Tiryaki

Eger dag bisikletinizi sadece yolda kullaniyorsaniz bence yol bisikletine gecin, ayrica bel agrisi felanda olmadi bende dag bisikletinden gectikten sonra.

valla yollarda kuğu edasıyla süzülür bu bisiklet. çok güzelmiş güle güle kullanın. kazasız bol pedallar...

• Beğen
@Ozzgurr

Bu sistemden Madone 4.7'de de var mıdır acaba. Ben de bir süredir kafayı ona takmış durumdayım. Bir de jantları çok beğendim modelini ve fiyatını öğrenebilir miyim?

• Beğen
@sottozero

Selam Serdar bey,

Evet 2011 4.7 Duotrap uyumlu fakat kablolar icten gecmiyor ve BB90 yok 4 serisinde. Beyaz 4.7 ile benim jantlar ile cok iyi uyum saglar gercekten :) Bu sene Madone 3 serisinide cikardi, 4.7 optimum secenekler olur bencede.

Jantlarim American Classic 420 Aero 3, bana vergi, nakliye dahil $ 1100'a geldi. Guzel jantlar ve herkezde yok. Ben jant secerken Fulcrum Racing Zero, Mavic Kysrium SL kirmizi ve su anki jantlarim arasinda cok dusunmustum, hatta 2010 Mavicler o zaman $ 699'a inmisti, ama bunlar kadar uyum saglamaz diye AC aldim.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
@Recep TOPAL

En onemlisi benim anotomime cok uygun, cok rahat hissediyorum onu kullanirken.Nazarlikta takacagim yakinda.:in:

@Ozzgurr

Aslında ben Scott Addict R2 düşünüyordum ama sonradan Madone 4.7 daha cazip gelmeye başladı. 4.7'nin sadece jantlarını değiştirmeyi düşünüyorum aldığım zaman. Kırmızı Fulcrum zero ilk tercihimdi ama sizin jantlar da çok şık duruyor. İkisinin arasında fiyatlarına göre karar vereceğim artık. Bir de Türkiye'de bulunabilirliğine göre tabi.

• Beğen
vay vay şu yanar dönere bak sen :D süper..
Özgür önce şu jantlardan başlayalım.. Kesinlikle 1 numara tercih. Bu profil yüksekliğini "34mm" sunan ve bu kadar hafif başka bir aluminyum jantseti olduğunu zannetmiyorum. Zaten American Classic 420 kasnakları için geçen yıl dünyanın en hafifi diyordu, halen de öyle olabilir. Benim elimde de Campagnolo alu. bir jantseti var ve yarışlar için karbon Zipp veya Reynolds almayı planlıyorum.. Yalnız antreman ve yarışlar için tek bir jant setim olmasını isteseydim hiç şüphesiz seninkini tercih ederdim.

Ultegra 2010 ekipmanlar çok mantıklı. Bir önceki 6600 serisine göre performans ve hafiflik olarak ciddi iyileştirmeler oldu. Belki STI kolları ve ön vitesi DA yapabilirdin ama bunlarda fazlasıyla yeter tabi. Kadro ise Tour de France şampiyonu olmuş daha ne olsun :)

ve sihirli soru geliyor hocam, fotoğraftaki halinin ağırlığı nedir? ve toplam maliyetini de merak ettim.. :) Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
@Güney Tuncer

Selam Guney,

Bende tam Guney yok bu aralar derken, mesajini gordum :) Mustafa ustadimizin diger konuda belirtigi gibi ben bir Trekciye gidip "dard bahalim bir Trek soyle 7-8 kilo ossun" dedim. Trekcide bana bunu verdi :)) Saka bir yana ben gene komple bisiklet aldim sonra jantlari, seleyi, spacerlari,banti, fren kapaklarini degistirdim, o yuzden ustundeki seti bozup DA hic dusunmedim. Eger ben toplasaydim bu bisiklet Sram Force veya Red ekipmanli olurdu. Agirlik 7.4kg ve buna 2 adet Stop Flat 2 marka patlak onleyici serit, 2 adet sivili ic lastik, bisiklet bilgisayari ve algilayicisi, 2 matara tutucu ve pedallar dahil, benim agirlik onemli degil ama bu agirlik yarislara katilmayan " Plush" H2 acili kadro kullanicisi icin fena degil sanirim.

@sottozero

Fulcrumlar gercekten tas gibi,dag bisikletimde ben 7000'den fazla km yaptim hic akor-balans kaybetmedi .Kirmizi Racing Zerolar benim ruyalarimi uzun sure susledi ama Aero birsey istedigim icin AC aldim. Addict R2 iyi bir bisiklet, iki bisikletide ayni parkurda ayni mesafede test edebilirseniz en dogru karari verirsiniz. Test surus konusunda ben burada cok sansliyim, degisik boy degisik marka bisikletleri hep ayni rotada test etme imkaanim olmustu.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Geri