Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkİ GÜn Ara İle Yenİden KaragÖl

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
2
1.10.2006 PAZAR GÜNÜ ÖRNEKKÖY ' DEN ÇIKTIĞIMIZ KARAGÖL'E, BU DEFA DA, BU GÜN EMİRALEM TARAFINDAN ÇIKTIK. BİR HAFTA ÖNCE YAĞAN ŞİDDETLİ YAĞMUR NEDENİYLE, ÇOK BOZULAN TOPRAK YOLU GREYDER DÜZELTİYORDU. BU YÜZDEN YUMUŞAMIŞ OLAN TOPRAK BİZİ ÇOK ZORLADI, SUYUMUZ TÜKENDİĞİ İÇİN BİR AN EVVEL BİR ÇEŞMEYE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARFETTİK, AMA NE YAZIKKİ AKAN BİR ÇEŞME DE BULAMADIK. MESİRE YERİNE ULAŞTIĞIMIZDA AYAKLARIMIZI UZATIP İYİ BİR İSTİRAHAT YAPTIK.
YANİ SİZİN ANLIYACAĞIZ BU TUR BİZE IZDIRAP TURU OLDU.

ATİLLA AKAGÜNDÜZ

(link)

Scudo
Olsun en azından ızdırap da olsa gezi gezidir. Bak işten eve evden işe gidip pedallayamayanlar var. Sorsan yağmur çamur demeden vuracak kendini yollara ama vakti yok:(

• Beğen
Tepkiler: fangornents
keşke habr verseydiniz ben de gelirdim.izmirde oturuyorum fakat dolaşacak kimse yok hatta geçen bir yazıda buluşalım deniyordu ben de ortaya bi gün attım fakat kimseden ses seda çıkmadı.

Sana, www.izmirbsd.com adresindeki etkinlikleri takip etmeni söylemiştim, yanılmıyorsam. her çarşamba arkadaşımız zorlu parkurlara giderek antreman yapıyor, bazen ben de katılıyorum ona, istersen katılabilirsin, c.tesi günü Urla iskele yaptık, bugün Kuş cenneti turu vardı. sana tavsiyem İzmir BSD adresini takip et.

sağlıkla iyi pedallamalar

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. üyesi

Geri