Scudo Sports

İhtiyacı olana verilik

anladım o zaman tourney arka aktarıcıyla ön aktarıcıyı verebilirim iyi durumdalar .Alan arkadaş isterse onları da yollayabilirim benim işime yaramıyorlar.Sizden bilgi bekliyorum istediği taktirde yollarım kargo ile

akuterdem@gmail.com

Scudo
abi benim bir arkaaasım war adı gokhan annesı yok babası war cocuk bıısıkletı yok surmek ıstıyor ama suremıyorr gonderırmısınızzz bunu mersıne

çok iyi düşünmüşşün tebrikler

Mahallemizde oturan Müslüm isminde genç bir arkadaşımız var. Arada bir benim bisikleti veriyorum. Bisiklet konusunda oldukça yetenekli. Benim inip çıkamadığım yerleri bir çırpıda atlayıp geçiyor. Yeterince parası olmadığı için bisiklet satın alamıyor. Ben hep ona bir bisiklet yapmayı düşündüm. Eğer sizin içinde uygun olursa gelsin sizinle tanışsın. Bende de bir takım sağlam jant var. Aynakolunu rublesini ve gerekli olan diğer şeyleride ben alırım. Onu bir bisiklet sahibi yaparız.
Sonra onuda buraya üye yapıp bisikletin toplu haldeki fotolarınıda buraya ekleriz. Ne dersiniz ?

Düzeltiyorum kadro izmirdeymiş. Gelip sizle tanışamasada buradan iletişim kurabilirsiniz. Kadroyu gönderirseniz kargo masrafınıda ben üstlenirim.

son durum ne oldu acana bisikleti verdiniz mi? daha önce dediğim gibi elimdeki cst dış lastikleri yollayabilirim lastikler temiz bana msn den ugurozkol@yahoo.com'dan ulaşabilir o arkadaş

arkadaşım bisikleti gariban bi arkadaşımıza hediye etmeyi düşündüm herşey elimde mevcut ama kadro yoktu karşıma çıktığı iyi oldu öksüz bi çocuğu sevindirmiş oluruz ikimiz senin sayende eğer ok dersen
mustafaguler_07@windowslive.com adresinden bana yazarsan sevinirim

ilk önce örnek davranışınızdan dolayı tebrik ederim bbenim alüminyum kadroya ihtiyacım var şu an kullandığım bisikletimin kadrosu demir ve çok ağır bu bisiklete hakikaten ihtiyacım var ve yaşım 14 şimdi bike toplamaya kalksam altından çıkmam işin

@halil önen

Öksüz olan, hiç bisiklete sahip olmayan birine veriliyorken siz kendinize istemenizi doğru buluyor musunuz? Hem de bir bisikletiniz varken;)

"Satılık değil ihtiyacı olana verilik":) Başlık iyi uymuş:)

arkadaşlar bendede bir hazır dizilmiş alüminyum jant vardır ve üzerinde 7 li yanılmıyorsam rublesi dış lastiği iç lastiği hepsi var ve sıfır bi ufaklığın bisikleti için almıştım o benden önce davrandığı için elimde duruyor öle benim bisikletede olmuyor haliyle :D:D:D ihtiyacı olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilirim..

arkdaşlar başlık kitlenebilir. kadroyu istanbuldan veli arkadaşımıza yolladım.

Geri