Scudo Sports

İhtiyacı olana verilik

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
BİANCHİ ASPİD 2000 MİLLENYUM KADRO
uzun bi süre ben kullandım parça parça geğiştirdim en son elimde kalan resimdeki kadarı... forum da daha önce görmüştüm bisiklete gönül vermiş ama imkanı olmadığı için binemeyen arkadaşlar varsa verebilirim kadroyu... tahmin ediyorum ki elinde fazla parçası olan kullanmayan arkadaşlarda yardımcı olurlar...
(not: resimdeki tarih yanlış 12.09.2009:))
(not2: arkadaki lastikler hariç)

Scudo
Güzel bir düşünce şimdiden tebrik ediyorum bu yaklaşımınızı. Umarım ihtiyacı olan birisinin işini görür.

bu arada evi toplarken bulduğum iki adet pedal shimano stx (şimdinin xtr kalitesinde ) ön aktarıcı ve matara kafeside var elimde...

odayı komple bi temizlesem neler çıkar kim bilir :D

Bir tebrik te benden. Ne iyi düşünmüşsünüz.

Bu arada kadro boyu kaç? Bisiklete hevesli ama durumu olmayan bir arkadaşım var da. (Biraz boy problemli ama :) Ben de elimdeki parçaları ekleyip birşeyler yapabilir miyiz diye düşünüyorum.

@aydin

valla kadro boyu yazmıyor ama 19" scud kadro ile hemen hemen aynı duruyo yanyana koyunca... belki 18 ,5" dir

Tebrik ederim.

Ben de bianchi leopard bisikletimi bazı parçalarını değiştirip bir arkadaşıma vermiştim eski parçaları da evde kalabalık yaptığından evde tutmadık, keşke saklasaymışım.

çok tebrikler ama alıcak arkadaslara soyliyelim sadece ihtiyacı olan kısıler alırsa bazı arkadaslar alıp satıyolarda ondan demek ıstedım

@mertdalkılıç

yok daha neler bu konuda ciddimisiniz.:eek: :mad: :boese157:

çok iyi bir iyilik yapıyorsunuz arkadaşım maddi durumdan dolayı bisikleti satmıştı. kendisine sorayım eğer ciddi kullanacaksa ben onun adına alayım. inşallah sayenizde bir bisikletci daha TEKRAR aramıza katılacak. şimdiden teşekkürler

@R@SYONEL

olabilir vardır kesinlikle öyle insanlar... belki konu ile alakası yok ama bi mail geldi aynen aktarıyorum buraya... belki yeri burası değil ama kusura bakmasın mod arkadaşlar isterlerse gerekli yere taşısınlar...

Güzel yazmış ama burda yayınlanamaz: Bülent Özer

Tebrikler bu güzel hareket için.
Arkadaşım matara kafesine talip olabilir miyim?

2 ay once bende bısıklet arıyodum maddı sıkıntım vardı caunter strıke ıle ugrasıyodum onu bıraktım ekıpmanlarımı sattım cıkan parayla guzel bı toplama yaptım kendım sımdı her aksam mahallede her pazar emınonu aksaray kafama gore turluyorum , yaptıgınız su ramazan ayında cok sevap getırecek cok erdemlı davranıs veren el her zaman ustundur.

@ali karagönlü

tabi... parçalarında resimlerini koyalım...

STX ön aktarıcı
(link)

matara kafesi
(link)

pedallar...
(link)

@ALP KUTERDEM

tşk ederim ilgine dostum... bu kadroya furş lu maşalar olmuyo klasik eski model maşa var üzerinde orj. değişmiyo... değiştirmeyi düşünmüştüm zmanında ama olmadı...
yine de tşk ederim ilginize

msn : alifatihkara@mynet.com dan ulaşabilirsiniz

Geri