Guney1907
Daimi Üye
- Tepki
- 38
- İsim
- Nadir Güney Kunt
- Bisiklet
- b'Twin

Aynı lastikten bir tane daha al ve onun iğnesini buna tak. Bu lastiğin işin bitince o iğneyi kendi lastiğine takıp deva edersin. Tabii bunu yapabilmek için o iğneyi kırmaman gerekiyor. Ne yapıyosun da kırıyosun iğneyi?
Sırf bu yüzden böyle bi 308444 dosyayı görüntüle çevirici aldım. Schrader'e çevirip hava basıyorum presta ile hava basmak çok tehlikeli.
@Ceasar Bravo sibop ucu ayrı satılır. örnek link bırakıyorum. (link)
bir de bu iğneyi açmak için bir aparat var. erdoğanlar parktool koymuş çok pahalı daha ucuzu vardır mutlaka.
Tavsıye olarak sibop ucunu çok gevşetmeyin. Gevşetirseniz uç dışarı çok sarkıyor (sallanır derecede) bir yandan da pompa ucunu iyice bastırıyorsunuz, sibop ucu ya yamuluyor ya da kırılıyor. Pompayı da aşırı bastırmaya gerek yok. Pompa mandalıyla sıkıştırınca tutsun yeter.
Ayaklı pompa ile mi kırıyorsunuz yoksa el pompası ile basarken mi ?. Ayaklı pompa ile kırmak çok zor bence el pompası ile basarkende pompayı üstten bastırıp lastiğin dışından tutun. Böylece sibop u mengene gibi sıkıştırarak hareket etmesini engellemiş olursunuz.Cok teşekkür ederim hem link hem de faydalı bilgi için.
Ayaklı pompa ile mi kırıyorsunuz yoksa el pompası ile basarken mi ?. Ayaklı pompa ile kırmak çok zor bence el pompası ile basarkende pompayı üstten bastırıp lastiğin dışından tutun. Böylece sibop u mengene gibi sıkıştırarak hareket etmesini engellemiş olursunuz.