Scudo Sports

İğneada-Longoz Ormanları

@mehmet özata

Çok teşekkürler, bir daha ki sefere sizi de bekleriz aramıza.

@tamer ulu

Teşekkürler, sizin de yorumlarınıza sağlık...

@ercan günes

Ne mutlu gezdirebildiysek sizi de oralarda. Teşekkürler...

@faruk eker

Birlikte güzel bir etkinliğe imza attık, elbirliğiyle uzak yörelerde keyif dolu anlar yaşadık. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum bu sayede...

@FATİH ÇOLAK

Yorum ve katkılarınız için bizler teşekkür ediyoruz.

@dinçer karadayı

Bizimle "geldiğiniz" için bizler teşekkür ederiz.

@Aydın Akyokus

Teşekkürler içtenlikli yorumunuz için.

@ferhat köse

İçtenlikli yorumun için bizler teşekkür ediyoruz Ferhat. Gerçekten de her yönüyle çok keyifli bir gezi oldu. Başlangıç aşamasından sonuna kadar her bir katılımcının desteği ve gayretiyle bu faaliyet ortaya çıktı. Sonuçta hepimiz için unutulmaz faaliyetler arasına girdi.

@mete ışık

Beğenmenize sevindik. Çok teşekkürler. Yılanlar bu gezinin en güzel sürprizlerinden biriydi bizim için.

@Dolunay Batar

Çok teşekkürler, sağolun...

Scudo
Mükemmel bir gezi olmuş, o göllerin ve denizin güzelliği muhteşem gerçekten. Pedalınıza ayağınıza sağlık daha da güzel turlara inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
bir gezi ancak bu kadar mükemmel olabilir. inanılmaz süper bir gezi olmuş. çok imrendim orda olmak o heyacanı yaşamak isterdim. ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Çok ilginç bir tur olmuş gerçekten, iyi günlerde bolca Pedallı turlar dilerim :)

• Beğen
Arkadaş bu nasıl coğrafyadır,,Amazon ormanlarında bisiklete binmiş gibi,rehberiniz çok sağlammış doğrusu buralarda kaybolmakta var.Her yönüyle muhteşem bir tur olmuş.Katılan herkezi kıskançlıkla kutlarım.

• Beğen
Merhaba.:)
Çok güzel bir organizasyon olmuş.
Tüm katılımcıların ayaklarına sağlık.
Paylaşımınız için teşekkürler.:in:

• Beğen
@Rana Süsal

Çok teşekkürler. Turun her bir karesi ayrı güzellikteydi. Doyulmazdı gerçekten...

@recep24ank

"Bir daha ki sefere" diyelim. Heyecena kaldığımız yerden devam ederiz.

@Harun Sayı

Çok teşekkürler yorumunuz için...

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Selamlar Ömer Faruk, bu yıl pedallayamadık seninle. Yorumun için teşekkürler.

@Kanat Yelken

İçtenlikli yorumunuz için çok teşekkürler üstad. Keyifli ve dolu dolu bir tur oldu. Hani derler ya: "tadı damağımızda hala"

@RECEP İŞLEK

Yorum ve katkıların için çok teşekkürler Recep.

Muhteşem bir tur gezmiş kadar olduk muhteşem fotoğraflarınızla (her ne kadar orda olmanın tadı başka olsada)

• Beğen
@leicam9

Yorum ve katkılarınız için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi: "orada olmanın tadı bir başka"

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
döne döne bakası geliyor insanın en çok beğendiğim turunuz bu Hakan abi gerçekten mükemmel eğer bu turu kamp şeklinde yine düzenlerseniz böyle bir organizasyona Malatya'dan katılmak isterim :) sevgiler

• Beğen
insanı kıskandıracak kadar güzel bir gezi olmuş.gidemeyenlerin sabırsızlıkla gitmek isteyeceği bir tur.ayaklarınıza sağlık birlikte gezdik.

• Beğen
aylardır dönem dönem bu geziyi bulup fotoğraflarına bakıyorum... sonra iç çekip ne güzel turmuş ne keyifliymiş diye kendi kendime söyleniyorum... bir gün mutlaka gidecem oralara...

ne çok kıskanan vardır bu turu :)))

• Beğen
Geri