@nafaso
şimdi bize düşen görev istanbullular olarak her yapılan iyi işe eyvallah demek benim metrobüs ile zati işim yok ama işe giden dostlarım için orada bulunacağım onlara destek olacağım ,evet bu arada sayın topbaşa sorular soracağım tabi gelir ise geçen sefer sayın selami bey bisiklet yolu açılışına gelmedi gelse idi sorular soracaktım ama onu temsil eden zat ile görüştüm ,açıkça sorunlar var dedi kadıköy yakada ara sokaklara bisiklet yolu yapılması konusunda ,evet nasıl olacak ara sokaklara bisiklet yolu,kadıköy yakada 10.000 e yakın bisiklet kullanıcı var dedi tabi ben onun yalancısıyım, sayı bu kadar büyük ise kadıköy belediyesi ara sokaklara başlatacak bisiklet yolu yapmayada ,nasıl olacak plan lazım tabi
evet sayın topbaşa şu soruyu soracağıım bostancı -tuzla bisiklet yolunu iyileştirmeyi düşünüyormusunuz, herkes şikayetçi diyeceğim, kesik kesik bisiklet yolu olmaz başkan diyeceğim arayada araç yolu girmeyecek diyeceğim bakalım ne cevap verecek buraya yazacağım inşallah gelir ,selami bey gibi kaçamak yapmaz ,selami beyin o gün başka bi açılışı var idi gelemedi..