İçerenköy'den herkeze selamlar.. Ben Anıl İZCİ 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Bu sene hayırlısıyla 12. sınıfı okuyacağım. Bisiklete çok uzun süreden beri biniyorum. Lakin professional olarak bir bisiklete sahip değildim. Aile üyelerim motosiklet kullanıcıları oldugundan doğal olarak bende motosiklet kullanıcısı oldum. Ancak bisiklet her zaman bana daha çekici geliyordu, motosikletin bir spordan ziyade hobi oldugu kanaatindeyim. Bu yüzden aileme bisiklet alması için baskı kurdum. Ama motosiklete tutkuyla bakan babama bisiklet aldırana kadar akla karayı seçtim. Ne zaman ona bisiklet desem ehliyetine 2 ay kaldı motor için para biriktir derdi
Neyse benim için mutlu sonla bitti .. Şehir içinde kullanıcağım için şehir bisikleti alma taraftarıydım. Biraz araştırdım ve onu çok hırpalıyacağımı düşündüğüm için Mtb alıp şehir lastiği taktırmak daha mantıklı geldi, ve öyle yaptım. Forumunuzu google aracılığı ile buldum. Gezilerinizi, sosyal aktivitelerinizi inceledim. Çok zor şeyleri başarıp güzel anları paylaşmış görünüyorsunuz. Gezilerinize katılmak istiyorum. 3 temmuz daki şile ve 5 temmuzdaki antreman 'a gelmeyi çok istiyorum.
Saygılarımla..
Saygılarımla..