Scudo Sports

İçerenköy

Tepki
1
İçerenköy'den herkeze selamlar.. Ben Anıl İZCİ 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Bu sene hayırlısıyla 12. sınıfı okuyacağım. Bisiklete çok uzun süreden beri biniyorum. Lakin professional olarak bir bisiklete sahip değildim. Aile üyelerim motosiklet kullanıcıları oldugundan doğal olarak bende motosiklet kullanıcısı oldum. Ancak bisiklet her zaman bana daha çekici geliyordu, motosikletin bir spordan ziyade hobi oldugu kanaatindeyim. Bu yüzden aileme bisiklet alması için baskı kurdum. Ama motosiklete tutkuyla bakan babama bisiklet aldırana kadar akla karayı seçtim. Ne zaman ona bisiklet desem ehliyetine 2 ay kaldı motor için para biriktir derdi :) Neyse benim için mutlu sonla bitti .. Şehir içinde kullanıcağım için şehir bisikleti alma taraftarıydım. Biraz araştırdım ve onu çok hırpalıyacağımı düşündüğüm için Mtb alıp şehir lastiği taktırmak daha mantıklı geldi, ve öyle yaptım. Forumunuzu google aracılığı ile buldum. Gezilerinizi, sosyal aktivitelerinizi inceledim. Çok zor şeyleri başarıp güzel anları paylaşmış görünüyorsunuz. Gezilerinize katılmak istiyorum. 3 temmuz daki şile ve 5 temmuzdaki antreman 'a gelmeyi çok istiyorum.
Saygılarımla..

Scudo
Hoşgeldin Anıl... Bisikletinle bol pedallı günler diliyorum. Bencede doğru bir tercih yapmışsın.... :)

• Beğen
Tepkiler: Anıl İZCİ
@Anıl İZCİ

anıl şile turu organize olayını düzenliyorum gerçi ama bisiklet ile uzun yol tecrübesi olması lazım daha önce 160 km lik etap yaptınmı bisiklet ile bunu neden soruyorum hop bismillah zor tura geldin de ondan soruyorum, ayrıca şile turumdan sonra polinez var o tur daha kolay 70 km bi günde ...bilgin olsun..

@Kudret Kurtcebe

Biliyorum zordan başladım ama yapıcağıma inanıyorum :) Ekipmanlarımı da ayarlayacağım eksiksiz katılıcam inşallah 6.30 da mezarlıkta olcam. Sağlam bir kahvaltı. Sinikırs ve cevizli sucuğuda yanıma alıcam :D

Herkeze merhaba . Uzun bir aradan sonra bir ay önce aldım bisikletimi ve ne kadar özlediğimi farkettim.
Umarım buradan güzel aktiviteler yapacağımız arkadaşlarla karşılaşırız.
Hepinize iyi günler.

Merhaba dostlar sanırım forumdaki en genç kişi benim.Yaşım 21 ve bilgi üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum.Babamla ortak kullandığımız Kron XC 1000 dağ bisikleti var.Ataşehir-İçerenköy'de ikamet etmekteyim.İlk sürüşümü 15 Haziran 2014 Pazar günü yaptım Heybeliada'da ve yokuş aşağı giderken tekerin çukura girmesiyle takla attım.6-7 tane sıyrıklarım var ama çabuk iyileşmeye bakıyorum.Herkese kazasız sürüşler dilerim.

bende orta okulda bisikletimi çaldırdıktan sonra uzun ara vermiştim. en son geçen sene arkadaşın bisikletiyle adalara gitmiştik. kaza yapmadım ama kaza yapmış kadar vucudum ölmüştü :D
1 hafta ağrısını çektim.

Herkese merhaba ben orhan Konyada üniversite okuyorum belli zaman aralıklarında icerenkoyde oluyorum. Beraber tur düsünen arkadaşlar varsa fixed MTB şehir hertürlü bisiklete eşlik ederim. Araziye ya da şehir içinde antrenmanlara katılırm. Bana bi mesaj kâfi

Selam arkadaslar. 24 yasindayim yildiz teknikte okuyorum. Bostanci sanayide japon kore oto yedek parca esnafiyim. Ayni zamanda cbr600f surucusuyum. Gitar caliyorum. Siteye kaytilma amacim freeride hakkinda bilgilenmek. Yaklasik 10 aydir eski bir bisiklet ile denge calismalari yapiyorum ama kendimi istedigim kadar gelistiremedim. Amacim arka ve on teker ustunde dengeyi tamamen cozmek daha sonrasinda motorsiklete gecmek ama yolum baya uzun gibi. Caddebostan bostanci arasinda calisiyorum. Herkese tekrar selamlar!

Herkese iyi günler uzun zaman sonra yeniden pedal basmaya başlayacağım.Marmara Üni. Makine Mühendisliği son sınıfım.Yol antramanlarından haberim olursa sevinirim

Geri