Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İç açıları 90 derece olan üçgen

Scudo
üçgenin yarısını çiz diycem yine 180 :D 3 dar açısı olması gerekiyor dış açı =360/n den bulabiliriz.

Gece gece böyle şeyler sorulmaz arkadaşım kafayı yedirtme gece gece:D

@emircan Başbuğ06

Senin dediğin öklid geometrisinde. :rolleyes:

bu soruyu arkadaş bana daha önce sormuştu bilememiştim cevabını söyledi
sorunun cevabını biliyorum ama sihiri kaçmasın diye söylemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
bu tarz bilimi ve matematiği konu alan soruların cevabı genelde bilime ve matematiğe aykırı çıkıyor ama hadi hayırlısı bakalım :D

Daha sonra bende bir soru sorayım madem öyle, ama önce bu cevaplansın. konuya gasp etmeyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
http://i.ehow.co.uk/images/a06/ai/3g/make-pong-table-conversion-top-800X800.jpg

allataki siyah çizgi ve topun ortasındaki çizgi mi ? 16. boyutu gördüm ben şu dakika.

İki üçgenin iç içe çizilmesi ile oluşabilirmi?

soruyu eksik sormuşsun. Bu dediğin düzlemde mümkün değil fakat uzay geometrisinde, üçgen prizma veya piramitte mümkün olabilir. .

Düzlemde çizilen üçgenin iç açılarının toplamı 180 derece eder küre üzerinde çizilen üçgenin iç açıları değişir.

Yani varsayım olmayan bir ortamda iç açıları toplamı 90° olan bir üçgen çizemezsiniz.

Hangi geometride olursa olsun sonuç olarak üçgen 3 doğrunun oluşturduğu bir parça değil mi? sonuç olarak ne olursa olsun bu üç doğru aynı düzlemde olmak durumunda ki hepsi kesişebilsin. Aynı düzlemde ise de bana pek mümkün gelmiyor...

@reha genç

arkadaş her açısı 90 derece olacak şekilde sormuş herhalde. .:D

• Beğen
Özcan abi bildi,tebrikler.Ben de sizi daha fazla meraklandırmadan cevabı söyleyim.Çizilemez diyenler;Evet iki boyutlu düzlemde çizilemez.
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert SÜREN
Hastasın oğlum sen.Vallaha bak :D

bir arkadaşta bana uygulamalı olarak masa tenisi topunda göstermişti :)

• Beğen
Geri