Scudo Sports

Hybrid Bisikletler

Ateş Akakıncı

Aktif Üye
Tepki
24
Arkadaşlar merhaba. Dağ bisikleti alıcaktım ama Hybrid bisikletler aklımı karıştırdı.1150 liraya alınabilecek en iyi Hybrid bisiklet hangisidir ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. :)

Scudo
scott sub trek fx serilerinden içinize sineni alabilirsiniz size nacizane tavsiyem amortisorlü modellerden uzak durmanız olacaktır iyi bayramlar :)

ben giant roam 2 kullaniyorum cok memnunum , 1000 liraya aldim 2.5 ay once her yerde surdum dagda tasta sikinti yok kullanan arkadaslarda soyluyor cok konforlu bi bisiklet , hybrid fikrinden sakin cayma , o butceye giant roam 2 var merida nin bi modeli var MERIDA CROSSWAY TFS 100 V gibi Scott Sportster 40 var butceni biraz asiyor ama oda cok guzel benimkinden daha hafif daha guzel. masanin kitlenmesi cok onemli , kilitlenemeyenleri tercih etme.

Merhaba,
Dağ bisikleti alacakken hibrite kaydıysanız, "kilitli" olmak kaydıyla amortisörlü modellerden uzak durmamanızı öneririm.

Kazasız ve keyifli turlar.

five

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
ben 2. el cannondale aldım gayet memnunum.sen önce boyuna göre bisiklet bak eğer buyun 180 civarı hatta biz daha az ise seçeneğin fazla M kadro boyu uygun olur.şehir bisikletinde amortisörlü maşadan uzak dur disk frende çok arama.bütçeni biraz zorlarsan 2010 model scott sub 30 gayet iyi 2011 modelinden daha yüksek donanımlı genelde M yada S boyu kalmış bayilerde mutlaka aklında olsun derim

''Merhaba,
Dağ bisikleti alacakken hibrite kaydıysanız, "kilitli" olmak kaydıyla amortisörlü modellerden uzak durmamanızı öneririm. ''

Aynen katiliyorum Trek 7200 kullaniyorum.Cok memnunum ufak tefek modifiyeler yaptim ancak bu serideki bisikletler alinabilir.

• Beğen
Tepkiler: five
Öncelikle teşekkürler . Bu sefer Hybrid'ten dağ bisikletine kaydım . Trek bana çok pahalı geliyor . Az önce yazdığım iki modelden donanım olarak hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim . Linkler bunlar : (link)
(link)

ben scotti tercih ederim hemde fiyat 200 lira oynuyor scott daha ucuz.

Fiyatları çok yakın . Lütfen fiyata göre değil donanıma göre karşılaştırma yapın .

Meridayı seçerdim.

Teşekkürler . Ne yalan söyliyim benimde kalbim Merida'dan yana sadece içim rahat alabiliyim diye sordum .. :)

@Ateş Akakıncı

Son ve en makul tavsiyem :

(link)

800 usd etiket fiyatına sahip.

800 x 1,8 = 1440 lira yapar.

1440 x 0,85 = 1224 lira yapar. (Satıcının % 15 indirim yaptığını ve paranın hepsini nakit verdiğini düşünerek bunu yazmış oluyorum.)

Bahsettiğin bisikletlerden daha mantıklı bir seçenek olur.
3x9'lu sistem,hidrolik disk,gidondan kilitli maşa vs vs.
Bu bisikleti alırsan yıllar boyu modifiye etmen gerekmeyecektir belki.
Kaldı ki geliştirmek istersen bile bisikletin modifiye için uygun bir alt yapısı var...
Ayrıca ikinci elde itibarı olan da bir marka ve bir bisiklet.
Sözün özü yaptığım hesabı bir satıcıya kabul ettirebilirsen, bu bisikleti al.
Bana da duacı ol :)

@Ateş Akakıncı

Boyun kaç ?
Yanısıra iç bacak boyun da gerekli.

Geri