Scudo Sports

Hutchinson protect air

bahadır76

Daimi Üye
Tepki
169
Bisiklet
Diğer
elimde şu an kullandığım hutchinson protect air cross town city slick 700x32c lastik var fakat 1200 km sonrası iyice aşınmaya başladı. neredeyse dişleri sıfırlanacak iyice eskidi. asfaltlarda bayağı sıcak durumda ama sizce bu kadar km'den sonra aşınması normal mi?

daha önce baktığım schwalbe'nin bir kaç modeline fakat karar veremedim. böyle dişlisi kalın iyi bir lastik önerisi lazım bana. belki yardım edebilirsiniz. hutchinson'da olabilir fakat dediğim gibi dişlileri kalın ve sağlam bir lastik gerekiyor.

Scudo
çok anormal bir lastik 7000 10000 arası kullanılabilmeli örneğin ben 1200 km yi 2 ayda alıyorum iki ayda bir lastik değiştireceksem way benim halime diyorum

ben de anlamadım bu kadar km'de neden böyle oldu? acaba lastiklerde mi bir anormallik var anlamadım.

Lastikler kullanılmadan önce satıcıda uzun süre beklemiş olabilir. Ömrü bitmeye yaklaştığında hamuru bozulup sertleşiyor diye biliyorum. Sertleşmiş, bozulmuş kauçuk daha çabuk aşınabilir ...belki.

evet sanırım öyle oldu. schwalbe'nin road cruiser'i var mesela sizce nasıldır kullanan var mıdır?

(link)

@bahadır76

Bu modeli almayı düşündüm ama Hutchinson'ların fiyatları daha uygun geldi. :)Sanırım bundan sonra deneyeceğim lastikler bunlar olacak.
Umarım benim yeni sipariş verdiğim Hutchinson'lar da 2000 km görmeden erimez.

Geri