Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hotmail' i 25 Mb' a Cıkaralım ... Nasılmı?

Mustafa KILIÇ

Daimi Üye
Tepki
305
İsim
Mustafa Sedat KILIÇ
Hotmail' i 25 MB ' a çıkaralım... Buyrun...Resimli açıklama burada ...

(link)

Scudo
benimki 2 gb peki bunu yükseltmenin yolu varmı ? teşekkürler

Tabi , elbette ... E-postaların 2 GB a da sığmıyorsa , fazlası için benim e-posta adreslerimi hizmetinize sunabilirim. :ci:

Ehehueue 250 mgbytea cıktı kıne

25 mgbye nıyekıne :)

gercı caktı hotmaıldekıler galıba ben yaptım ıslemlerı 250 oldu dıger tum arkadaslarım aynısını yapmadı onlarınkı 2 mgbyteta eheuueue
sagolasın floxacınus

Barbaros dostum , eee , balta , taş , kem küm , keh küh .... :rolleyes:

Yapma yahuu , oldu mu o kadar ... Gerçi Civan kadar olamamışsınız yine de ama ... ;)

Şaka bir tarafa , ben yahoo kullanıcısı olduğum için MSN ' den uzak yaşıyorum bir süredir ve gelişmeleri de pek takip edemedim haliyle. Ancak Hotmail kullanıcısı olan arkadaşların sıkıntısının devam ettiği zannıyla , bu linki okur okumaz , arkadaşlara bir katkımız olur düşüncesiyle gelip burada bir topic ( başıma iş ) açtım.

Uyarın için sağol dostum. 250 MB olanları ( 4 oda + 1 salon ) 25 MB lık tek oda stüdyocuklara tıkılma riskinden kurtardın. :)

Civan gibi kendine küçük ada alabilenlere balkon bile olamayacak bu ufacık tefecik içi dolu postacık teklifim, 2 MB lık ( hücre hapsinde - ayakta yaşamak zorunda kalanlar ) için bir süre daha kalsın, sonra gereğini yaparız. :)
Sağol dostum , uyarın için.

:D ben zamanında 25 yapmıştım simdi kendileri 2 gb yapmislar. satsammı napsam :)

Walla , hepsine birden tek alıcı bulman zor tabi , kim nasıl tek başına buna cesaret edebilir...önce parsel parsel ayırıp herbirine tapu çıkartman gerekli , ondan sonra belki ... ;)

Geri