Scudo Sports

hoşgeldin ROCK SHOX SİD WORD CUP

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
NG 650 FOX TAN SONRA ROCK SHOX WORD CUP LA TANIŞTI 1450 GR AGIRLIGIYLA TÜG MİSALİ VE MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA HASTASIYIZ DEDEEE :)
(link)
(link)
(link)

R YERİNE E YE BASMIŞIM ÖZÜR ROCK SHOX OLACAK :)

Scudo
güle güle kullan

Renk uyumu dışında güzel bir değişim :) maliyeti nedir? Bu arada hayırlı olsun esnekliği daim olsun

aga erdoganlardan 950 ye geldi sıfır rengi hoşuma gitti ama baya benim

Hayırlı olsun rengi bence de muhteşem ama kırmızı beyaz kadro ile pek uyumlu olmamış... :)

Hayırlı olsun bisikleti toplamak gibisi yok imkanın da var madem iyi olmus ilerde keyfine göre daha güzel parcalarla donatman dilegiyle . Kadro biraz ufak geldi gözüme renginden ziyade ama sen rahat ediosan degiştirme tabi belki ilerde kadroyu söküp boyatman güzel olabilir yine aynı kadroyu kullanmıs olup dgişiklik yapmıs olursun hemde.

ufak bir renk sorunu olsa da :) taş gibi bisiklet olmuş hayırlı olsun....

Güzel bir tercih olmuş... Güle güle kullanın...

Renk uyumu bir harika dostum :in:.

agalar nisiklet 3*9 xt deore acera karışık ayna kol göbekler orta aktarıcı deore zincir arka aktarıcı zincir xt ruble vites kolu acera dır toplam maliyeti 2500 liraya geldi lastikti jantıydı gidonuydu bogazıydı sele sele borusuydu derken parayı yedi usta :D agalar kadro 17/5 boy 183 fakat arazıde kadronun ufak olması bisikletin hakimeyitini arttırıyo hemde agırlık tasarufu var 11,400g şahsen hafif :D gönül isterki full bi xt veya full xo ama güç buna yetti hayırlısıyla daha ilerleticez

@ibt1990

Şimdiki yorumunuzu okumakta ve anlamakta güçlük çektim. Klavyeniz de . : , ; () sembolleri çalışmıyor mu? :):):) Cep telefonundan mı yazıyorsunuz yoksa PC den mi? Lütfen ağır bir eleştiri olarak algılamayın..

@SerkanH

Serkan senin icin türkcem iyi olmadigi halde biraz düzeltmeye calistim, buyur.

@ibt1990

Agalar bisiklet 3x9 xt deore acera karışık donanim.....
-Ayna kol, göbekler ve orta aktarıcı deore.
-Zincir ve arka aktarıcı xt.
-Ruble ve vites kolu acera.
Toplam maliyeti 2500 liraya geldi, lastiktgidi, jantıydı, gidonuydu, gidon bogazıydı, selesiydi ve sele borusuydu derken parayı yedi usta.:D
Agalar kadro 17,5" ve boyum 183, fakat arazide kadronun ufak olması bisikletin hakimeyitini arttırıyo, birde agırlık tasarufu var, 11,4kg şahsen hafif:D, gönül isterki full xt veya full xo ama güç buna yetti, hayırlısıyla daha ilerleticez insallah.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Murat Cömez

Çok teşekkür ederim abi. Böyle daha iyi oldu!.. [emoji4]

Kadro çok göze batıyor, en yakın zamanda değiştir derim :)

ustalar klavyede bi sorun var ondan yanlış yazılmış çogu şey özür dilerim herkezden :) insanlık hali

Geri