Scudo Sports

Hoş görünümlü, konforlu, sağlam ve ucuz :)

@Görkem Saray

Sirkecide Asli Bisikletten alabilirsin. www.aslibike.com'dan adresine bak istersen, Doğubank'ın civarında dükkan

• Beğen
Tepkiler: Görkem Saray
Scudo
Sadece sahilde,haftada 1-2 gün gezinti yapmak,hava almak için,kondisyon amacı olmadan bineceğini kendin belirtmişsin zaten,yani öyle kron,sedona borla,trek falan kafanı yorma vakit kaybetme Kozyatağı Carrefour'da 190 TL ye satılan çift amortisörlü 26" CORVETTE marka bir dağ bisikleti al olsun bitsin...

Ben 2004'te almıştım,baya bi kullandım hala ilk günki gibi duruyor.Senin için yeterli olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Görkem bey bende sizin gibi bisikleti almadan önce hakkını verememe korkusu yaşıyordum.Şuanda da dersler okul vs. yüzünden tam tamına hakkını veremedim araziye çıkamadım ama gerçekten boşta bırakmıyorum bisikletimi.Saklama çalınma konusuna gelince dışarıda biryere kilitleyip 2dk'lığına biyere gittiğimde aklım bisikletimde kalmıyor değil ama akşam oldumu odamda yanımda saklıyorum bi sıkıntım kalmıyor.:)

Nereden alıcağınız konusuna gelincede arkadaşın dediği gibi sirkecide aslı bisikletten alabilirsiniz.Yada beşiktaşta bike and outdoor var orada 711v varmıdır bilmiyorum ama var ise orası size yakın sanırım.

• Beğen
sizlere çok teşekkür ederim arkadaşlar...
fakat hala nereden alacağımı belirleyemedik...
aslı bike mı diyorsunuz...??

yukarıda arkadaşımızın dediği gibi, bisikletin hakkını verememekten korkuyorum...
zira prensiplerim gereği, verimli kullanmayacağım birşeyi almam...
bu arabamda da böyle, işimde de, özel hayatımda da....
maddi açıdan bi problem yok aslında....
4500 euro yada bi alet alabilirim...
fakat onun hakkını verememek, beni mahveder... haram gibi...

havayolu pilotuyum...
pilotluk mesleğini bilirsiniz...
zor zanaat... düzensiz... yorucu...
sürekli dışarıda...
evime geldiğimde rahatlamak için sanırım bu 711v en iyisi olacak...

ama nereden alacağız...
hadi kafa kafaya verelim dostlar... ;)

@FREEKARTAL

O bisikletlerin kadro boyundn tutun ?çift amortisörlü olmasının? sizi ne kadar rahatsız edip yoracağına hele selesinin rahatsızlığından bisiklet sürmenin size nasıl işkence haline geleceğini evet bende garanti ederim;) :cool: güzel bir mesleğiniz var parada sizin tavsiyem zevk alacağınız içinize sinecek bir bisiklet haftada 2 gün dahi olsa Carrefour yada başka yerden satılan ucuz ve 8 yaşındaki yiğenime bile almayı düşünmeyeceğim bisikletleri tavsiye etmiyorum.

@Görkem Saray

Asli Bisiklet Piri Reis Sok No 2/2 Sirkeci, 0212 527 35 63 Tarif: Sirkecide sokak adını sorarak ilerle, tren peronlarının karsısındaki sokak tam olarak

Madem maddi sıkıntı yok iyi birşey alın, uzun yıllar sorunsuz ve zevkle kullanın. Hakkını vermemek diye birşey yok, verirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

ersin bey; çok teşekkürler... kesinlikle haklısınız.... tek cümlede bitirmişsiniz olayı... harika... mesleğime yaptığınız yorum için ayrıca teşekkür ederim... umarım bu keyif, bende alışkanlık yapar... :)

sayın asda sada, adres için teşekkürler... hemen gidip modele bakacağım...

günay bey; ben herşeyi, hakkını verecek kişilerin elde etmesinedn yanayım...
hakkını veremez, gereği gibi kullanamazsam içim içimi yer... yaratılış işte... ama umarım bu keyif, bende alışkanlık yaratacak ;)

Görkem aslı bisiklete gideceksen birlikte gidelim. Beni tanırlar kendileri ;)
Bisikleti evine sürerek götürmek istersende eşlik ederim sana.
Bakarsın ordanda yaparız bir BIG1K, çıkarız G80 e hocam bellimi olur ;)

aslı bisikleti bende duymuştum ama alışveriş yapma imkanım olmadı bencede oradan al abicim carrefour yada her hangi bi marketten almanıda tavsiye etmem güle güle kullanırsın inşallah

@Ersin Aydın

Ben bahsettiğim bisikleti 5 senedir kullanıyorum ve 5 senedir kullanmanın verdiği deneyimlerime güvenerek hakkında yorum yaptım.Siz acaba bu bisikleti ne kadar kullandınızda bu kadar emin yargılara vardınız çok merak ettim?

711 v almak, son kararımdır...
veli sercan kardeşimle birlikte aslı bisikletten alacağım kısmetse....
herkese katkıları için çok teşekkür ederim...
inşallah resimlerini çeker yollarım buraya :)

ama beyazmı alayım, siyashmı, ona karar veremdim bu seferde :)

• Beğen
Tepkiler: Ersin Aydın
@FREEKARTAL

Aslında ilk yazdığın mesaja cvp vermek gibi bir hata yaptım.

29 yaşındayım 3 adet bisiklet eskittim 2 bisikletim küçük yaşlarda aile bütçesi ile alındığı için kötü bisikletlerdi şimdiki bisikletim ise giant terrago 3 disk'tir.Buda orta değer bir bisiklettir.Kısaca demek istediğim kötüyü iyiyi ayıracak kadar bisiklete binmişliğim var.bunu anlamak için kullanmak değil azda olsa bilginiz olması dahi yeterli olacaktır.hadi bir derece bilgiyide geçelim bisikletleri yanyana getirdiğinizde bile bunun ayrımını çocuklar bile inanın farkedecektir.

Komşumun oğlunun(7.Sınıfta) sizin bahsettiğiniz modelelerden bir derece iyi diyebileceğim Salcano Nova sı var selesini ayarlayıp bindimde yani merak etmeyin anlarım. Küçük çocuğun benim bisikleti görünce yaptığı yorumu yazıyorum '' Abi biz su borusuna biniyoruz''

Görkem beyin,

iyi bir mesleği var hobi olarak 2 gün kullanıcam diyorki şuan zaten büyük bir kitle bu işi hobi için yapıyor bende hafta 4 bilemediniz 5 gün 30 dakika bisiklete biniyorum.

neden fırsatı varken kötü bisiklete binsin yada kötü bir bakım ve teknik servis desteği alsın. Yaşadım,ciddi kaza geçirdim biliyorum.

Saygılar

@Görkem Saray

abim sende her konuda ikileme girmişsin yaaf:D

benim tercihim siyah almandan yana

Daha estetik duruyo üzerindeki yazıları vs. daha çekici, daha hoş gösteriyor.

• Beğen
@Ersin Aydın

yazınıza sonuna kadar katılıyorum abicim ayrıca da Büyük geçmiş olsun allah korumuş :dua:

• Beğen
eyvallah ;)

beyazda da sportif bi hava var...
ama onu taytla maytla uğraşamam...

normal şortumu giyer sürerim... :)

kanat takılmıo bunlara dimi arada akrobasi yapsam :) :D

hep yerde, hep yerde, araba kullanırken bile daralıyorum bazen :D

:D:D bi pilot için çooook normal bişey siz bence sabredin bi 50-60 yıl daha uçan bisikletler çıkar:D

• Beğen
idare edelim diosun :)
50 60 yıl dayanırsa sedona amenna :)

bu hafta içi alıorum.... ama siyah beyaz kararsızım hala...
siyah, şortla fln daha gündelik gibi duruyor... ama bilemiorum... avrupa yakasındaki burhan gibi :=) bahacağuk :D

:D

benimde aslında kask almam lazım fakat okulların kapanmasını bekliyorum bi eminönü - sirkeci taraflarına uğramam lazım

• Beğen
Geri