Scudo Sports

hoop annem de bu alemde

Scudo
Lütfen iletiniz, ellerinden öperiz, :in:
saygılar.:in:

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
Tebrik ederim sizi de annenizi de. Herkese nasip olmaz annesiyle beraber bisiklet sürmek.. :)

• Beğen
cok tesekkur edıyor ve edıyorum 10 ay oldu annemı alıstıralı 5 kılo werdı dahada ınmıyoo :) 54 yasında ımkansız gıbı ama bısıklet ne buyuk ıcatı bu lutuf dıyor cok sevıyor.

• Beğen
Tepkiler: mazhar
Tebrikler...Bisiklete binme yaşının giderek genişlemesi mutluluk verici...Bisikleti sevmesi ve sürekli sürmesi dileğiyle...

• Beğen
taktık werımmı butun aıleyı bıdırırsınız bısıklete benım bı annem war baksa kımsem yok olsa onlarıda alıstırırdım arabanızı bı gece calın (kaskosu olmasın) tenha bıyere saklayın (anahtarları eve aynı yere getırmeyı unutmayın)sonra serce alcak param bıle yok deyın alın bı kargo bısıklet 6 ay sonra yıne bı gece arabayı yol ustunde bıyere cekın anahtarı aldıgınız yere tekrara koyun ve bekleyın :) artık alısmıstır benımgıbı arabanın yuzune bakmaz :) sonra satarsınız durdugu yerde 1000 lıra basrafı var yok pulu yok muaynesı deymezmıs

neden Türkçe yazmıyorsunuz merak ettim. kusura bakmayın amacım ukalalık yapmak yada ders vermek değil. ''w'' bizim alfabemizde yok ayrıca i harflerini neden kullanmamışsınız. yineliyorum sadece merak ettim.
Annenizin de ellerinden öpüyorum.

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
klavyede tembellik desem inkar etmemis olurum klavyenin sol tarafına daha yatkınız genel olarak

• Beğen
Tepkiler: felis911
Bu iş sevgi işi severse olur, isterse olur. Yoksa araba çalmak vs :) bir yere vardırmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
biz insan oğlu kesin emin olmadan bir işe başlamayız yani başımıza gelmesi lazim ben çooooook dedim bak ben yıllardır nezle bile olmuyorum -17c deki havalarda bile bisiklete biniyorum yok benim kilo vermem imkansz doyordu arabaya sarılıyordu benıde rahatsız edıyordu gıdecegi yere ben goturmek zorundaydım.

Anne demek dünyadaki en güzel ve değerli servet demek.Nefesini,kokusunu hiç ama hiçbir şeye değişmem..Biz babasız büyüdük onunda ayrı bir anlamı var..ALLAH Annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Çok anlamlı bir paylaşım. Eline sağlık.

bende babasızım hemde varken yok o derece karısık szofren ısı annemde bıraz kırıkda ıdare edıoz bole cok ısterdım bır arada olsak ama devır bosanmaların arttıgı bı devır zararları cok evlenıklere dıkkatlı olmalarınıda onerıyım burdan zararını kesınlıkle bız cocuklar oduyoruz acık cek gıbı bı sınırı yok sorunlarda

Çok şahane bir görüntü sizi kutlar annenizinde ellerinden öperim...

• Beğen
Geri