Scudo Sports

Hollanda'daki İnanılmaz Bisiklet Çılgınlığı!

Scudo
Yollar o kadar güvenliki kaska bile gerek duymuyorlar. Ama böyle bir sistemi İstanbulda düşünmekte haksızlık olur çünkü Hollanda düz coğrafyaya sahip bir ülke.

Biz de yolda 3-5 bisikletli görünce mutluluktan havaya uçalım :)

@Emre GÜLEN

Katılıyorum ve bu videoyu izleyince duygulandım :( :agla:

@mtkeskin

karşı şeritten el sallıyalım :) keskin selam, hoppp selam :) :cool:

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Berksan
Aleyküm selam.
Bu hafta sonu adam gibi gezemedim zaten, yastayım. Bu ne biçim hastalık anlamadım.
Yine evden çıkıyorum ama bisikletsiz :(

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@mtkeskin

yarın kalkacağım, saat 12de hemen bianchi fabrikasını arıyacağım, göndereceğiniz kadronun M değilde L olmasını rica edeceğim. Muhtemelen umuyorum inşallah diyorum cuma günü elimde olur bisikletim. Hafta sonuna yetişiriz :)

Mükemmel görüntüler fakat ülkemiz için çok uzak...

10 günce ordaydım
yolllarda arabalar ezik durumda..
tren garı çıkışlarında binlerce üst üste park edilmiş bisiklet yığınları görüyorsunuz...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
ahmetcan44, akşam akşam beni hüzne boğdunuz :(

benim ülkem niye böyle değil ki :confused:

@mtkeskin

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

@r.ezk

resim çektiyseniz paylaşmanızdan memnun oluruz :(

Biz bisikletle işe gidince bile göze batıyoruz. Mükemmel bir olay. Hollanda'ya mı yerleşsek acaba :)

@Çağlayan
Allah razı olsun Çağlayan bey. "Bu ne biçim hastalık" derken "Bisiklet Hastalığı"nı kastetmiştim. Çok meşguldüm bu hafta sonu ve binmeye fırsat bulamadım. Mahallede top oymaya çıkamayan çocuklar gibi hüzünlüyüm. :D

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
hollanda da bisiklet hırsızlığı yaygın olduğu için ve turistlerin bisikletleri çalınmaya daha müsait oldukları için kask takmıyorlarmış yerliler. yani turistler kask taktığı için turist sanılmak istemiyorlarmış. bi arkadaşımdan böyle duymuştum, gerçekten kasksız sürmelerinin nedeni bu mudur bilemem.

@gökhangenel
Keşke bizide sadece turist sansalar burda ama olay daha farklı biz başka gezegenden sanılıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri