Scudo Sports

Hollandada İki yaramaz çocuk

Scudo
yha video güzel tamam da benim kafa şu ışıklarda kaldı nasıl yapılıyor acaba ? acayıp güzel görünüyo.

Sonunu resmen ağzım açık izledim.Ben cesaret edemezdim öyle birşeye sanırım ne olursa olsun.

evet 7 kat ki en kötü ihtimalle bir kat yüksekliği2 metreden 14 metre eder 17 kattan iniş hızıyla 14 metreden betona iniş fizik kurallarına göre imkansız

@Uğurcan UĞUR

videodaki kırmızı bisikletli kim sanıyosunuz? uğurcan uğurun ta kendisi;) , geçmiş olsun kardeşim kötü düşmüşsün:in:

bünyo doğru dıyorsun walla yazık resmen :D video fakedir arkadaşlar inanlar birde yılbaşında noel babayı beklesınler bakalım gelirmi hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: neodim_bmx
@jokermoto2

:)))) joker kardeş o ben değilim ben samsundayım keşke o ben olsam düşsem bile :))

dostum iki yaramaz çocuk demişsin ama bunlar ergen :D
Şaka bir yana gerçek değilse bile (ki gerçek olmama ihtimali yüksek) o bina; şu hani Kimim Ben diye bağıran Jackie Chan filmindeki bina olmalı. : )

@Furkan Gür

axahuxha yarıldım.

Bu arada video fake kokuyor hakikaten bir kez daha izledim. Ama ögrenmek istediğim bşi var. O adamalar sanırım çatıdan inmeye başlıyolar. Yarı yolda durdularsa bile saygı duymalı:)

Bir kere o yukseklikten atlasa jantlar düz ler hemen. Birde zemin pürüzsüz gibi fren işe yaramaz o zeminde

Geri