Scudo Sports

Hızlıal.com Alışveriş Sitesi

serkan yıldız

Daimi Üye
Tepki
160
Arkadaşlar 03.04.2011'de bisikletim için bir pda tutucu siparişi verdim. İsmine bakınca birşey zannediyorsunuz. "Hızlıal" kısmı ürünün ücreti için çok doğru olmuş. Fakat bugün itibariyle hala ortada birşey yok. Dün müşteri hizetlerini iki defa aradım. Her aramada 5'er dakika da telefonda bekledim. Fakat ne açan var ne başka birşey. Müşteri hizmetleri de "oyalama hizmetleri"nden öteye geçmiyor. Alışveriş yaparken göz önünde bulundurun derim.
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
Scudo
Daha 4 gün olmuş, aldığım 10 tane ürünün gelmesi 1,5 ayı bulmuştu. Geçmiş olsun..

Sağol.
Böyle kötü çalışan firmaları forumda paylaşmak lazım ki arkadaşlarımız da aynı sıkıntıya düşmesin dedim.

3-4 defa alışveriş yaptım en uzunu 16 gün sürdü en kısası 3 gün...
Hızlı falan değil ama bazen en ucuz oluyor...

bu tür firmalardan kapıda ödemeli olarak, telefonla spariş verin. kaç günde elinize geleceğini sorun. söylenilen günde gelmez ise almayın.. belki akılları başlarına gelir..

son zamanlarda bu tür siteler türedi.hızlıal,ucuzal..vs ne olduğu belli olmayan sitelerden alışveris yapmayın ben ebay,gittigidiyor,sahibinden gibi kendini kanıtlamış sitelerden alış veriş yapmayı tercih ediyorum.ebayden konumu gereği siparişler geç gelebiliyor ama güvenilir.Yöneticilere ulaşmak istediğinizde mesajınıza en geç 1 gün en erken 10 dk içinde cevap verebiliyorlar.:in:

vatanbilgisayar.com siteside aynı rezillikte, canı ne zaman isterse ozaman kargo yapıyor. hızlıaldan uzak duracağız demektir.

Arkadaşlar hakkını yememek lazım. İki gün önce müşteri hizmetleri aradı. Kargoya vereceklerini söylediler. Hala bekliyoruz. Hızına yetişebilmiş değiliz :)

Geri