Scudo Sports

Hırsızlık

Uğur Demirtaş

Daimi Üye
Tepki
243
İsim
Uğur Demirtaş
Bisiklet
Salcano
Selam arkadaşlar. Epeydir girmiyordum. ama bunu mutlaka paylaşmalıyım. İşe gidip geldiğim carraro sportive 225 bisikletim kapı içinden çalındı. Çelik halat 10mm ve 12 mm kalınlığında iki kilidin ikisini de makasla kesmiş. Biraz araştırınca face de bir kameraya yakalanmış vaka bile izledim. Çok kolay kesiyorlar. Forumda çok konuşulmuştur belki ama sağda solda hala çelik halat kilitle bağlanmış bisikletler görüyorum. Şu an mtb ye biniyorum.Perşembe pazarından 12mm kalınlığında zincir aldım.(motosiklet zincirleri çok pahalı). Onu kare düz demirli kilitle kitliyorum. Bir de U demir kilit aldım. Aman dikkat diyorum. Gözleri çok kara şerefsizlerin.

Scudo
Ucuz bisikleti bu yüzden seviyorum :) ne hırsızlar uğraşır ne bakımı pahalı...:harika:

Geçmiş olsun, çaldırdığınız bisikletin yenisi kaç liraydı..

Çok geçmiş olsun yenisi 1.600 civarı olması lazım avcioglu ...

• Beğen
Tepkiler: Uğur Demirtaş
Geçmiş olsun bu nedir ya resmen çete bunlar ben evin içinde bulunduruyorum ama ona rağmen korkuyorum heryerde tipi bozuk malûm ülkeden gelen insanlardan kaynıyor birgün bisiklet binerken bıçağı dayayıp gasp yapacaklar diye çekiniyorum Allah hepimizi korusun

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@Uğur Demirtaş ONGUARD marka kilit benim kilitin aynısı valla gözüm korktu.Heralde gemi halatıyla bağlayacam bundan sonra.

• Beğen
Btwin u kilit öneriyorum 700 ve 900 serisi ancak spiralle kesilir.Takviye olarakta kablo kilit.

• Beğen
Hirsiza kilit dayanmaz derler. Hic kilidim olmadi. Bisikleti eve koyacaksin kafa rahat..

xe11Ny.jpeg

@Çetin ŞAHİNÖZhaklisiniz. en buyuk sorun bu zaten hirsizlar da bundan yararlaniyor

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Çetin ŞAHİNÖZ 90 metre kare evde iki çocuk totalde 4 kişi ben yeni bisikletimi evin içinde kolidorda tutuyorum eski bisikletim ve çocukların bisikletleri apartmanın giriş merdivenlerinde duruyor . çalınırsa onlar çalınsın :)

@Çetin ŞAHİNÖZ
7. kattayım ama eve çıkartıyorum bisikletimi. Konusu açıldımı hep söylüyorum, hayatında bisiklete yer açtıysan evinde de açacaksın :) Tavana as, diklemesine sakla vs. Ama dışarıda bırakmak gerçekten hırsıza davetiye çıkartmak başka bir şey değil. (Ev ufak diye TV ünitenizi merdiven boşluğuna koymakla aynı mantık kısacası)
@Çetin ŞAHİNÖZ
Ağır sıkıntıları olan bir evlilik belli. Bisiklet değil burada problem, saygı ve anlayış yok.

@Çetin ŞAHİNÖZ sağolsun eşim baştacımdır. küçük bir anımı anlatayım .üniversite son sınıfız yazın okullar bitiyor iki tane bisiklet aldım, o zaman nişanlıyız dedim ki şöyle kuzeyden başlayıp güneye doğru sahilden bir tur yapalım.. aldığım cevap: ya bizi soyarlarsa ya bizi gece keserlerse ya bize yolda araba çarparsa:) oldu.. sene 2004 .. bazen eşime diyorum seni daha o gün terketmeliydim :)

Alanya'da yaşarken 5. kata da çıkarıyordum, eve alacaksın nokta. Başka yolu yok maalesef, anahtar, kilit, bodrum, kapalı garaj, yenge, eş, apartman yöneticisi, komşu falan hikaye... Neler gördük biz forumda, adam bisikleti yatağa alsa hırsız az tırsmasa oradan da çalar valla!

Geri