Scudo Sports

Hırsızığı önlemek adına benim önerilerim herkes için çok önemli

@pınar kacakkiz

Bende 3. kata fakat doğalgaz borusuna kilitliyordum bisikletimi apartmana yasak gelene dek :) Ordan kilit kesmeyi pek gözü yemez heralde kimsenin.

Bu vicdansızlar takip edip öyle yapıyorlar genelde hırsızlığı. Çocuğunda altında yeni bisikleti gördülermi boş bir anında çalmışlardır işte yazık....

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
Scudo
@Buğra Celayir

2 gün kafama takıldı kızcağız nasıl üzülmüş ama babası dayanamamış alıcam kızım sana demiş
çok şükür onun gücü var almaya ya alamayanlar napar

@pınar kacakkiz

adres ver pınar :D

öncelıkle bısıklete elektrık de versenız guckaynagını keser yınede calarlar arkadas..1. vıtes fılanda bence hıkaye onlar senden benden serı attırırlar :D ben bısıkletımı kılıtlı veya kılıtsız gozumun onunden ayırmıyorum hıcbı sekılde.. cunku bosluk kolluyolar adi herıfler.. apartman boslugu kapı onu market onu vs vs sakın bırakmayın arkadaslar... eger ıllakı bısıkletle gıderım ben dıyorsanız alın tekerleklerı donen bı bısıklet onunla gıdın heryere..

not: sudan etkılenmeyecek bır kagıt plastık vs gıbı bseye ben flexı ye yazdım..bısıkletınızın serı nosunu,tc nızı tlefonunuzu,vs vs bılgılerınızı yazıp sele borunuzun ıcınden assagaya atın ;) orda dursun o belkı bıgun lazım olur..

@muratcodek

benim bisikletim çok pahalı değil ama 7 milyara bisiklet var öyle bir bisikletim olsa herhalde odama kadar getiririm :D

Pınar abla slm bizim burda bir abi var 25 yaşında tonkawası var ben bir bindim uçuyor istersen yarışalım :D

selenin içine 10 luk çivi yerleştirin sizde korumalı tayt giyin yabancı birisi giyerse o çivi anladınız
ömründe bir daha bisiklet çalmaz

Bianchi tonkawa resmine ekleyim beğenirsin benim olsa al istanbula götür bin getir ama benim değil bizde daha amötörüz bir sıfır çiziyoz ön kaldırarak gidioz ama inş. 5-6 yıl sonra benimde pahallı bir bisikletim olur...

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
@Yasin Can ÇAKICI

inşallah kopmayız canım
bunun için ilk önce liseyi sonra üniversiyeti bitirmen iş hayatına atılman lazım
yani 9 yılın var
birde yüksek lisan dersek 11
toplasak 12 yıl
tamam 12 yıl sonra kabul edicem bende :D

allah izin verirse doktor olmayı düşünüyorum zeki biriyim 9takdir 1onur belgem var şimdiye kdr hiç teşekkür almadım 4 yıl lise 6yıl yniversite 4 yıl yüksek lisans 4yıl doktora 18 yıl 30 yaşında atılacağım

@Yasin Can ÇAKICI

ne güzel canım bende hiç teşekkür almadım bırak taktiri :D:D
ama zeki olduğumu söylenleriniz sayısı çok fazla
sen bisikletini nerede muhafaza ediyorsun

• Beğen
Tepkiler: Yasin Can ÇAKICI
@Yasin Can ÇAKICI

hayırlısı olsun cnm güle güle kazasız belasız sürüşler inşallah
ben evin içine sokamıyorum gerçi çok cizi olsada önemsemiyorum beni götürsün yeter birde rahat olsun önemli olan o
çalışmasın ama birde büssürü masraf çıkmasın bana

evet sen şöyle diyorsun cep telefonum var kamerası vs. gerekmessen konuşmamı sağlasın yeter gibmi ?

aslında var arkadasım icine gprs takılabiliyor 130 tl civarı 100 gr da gecmiyor gecenlerde ebay da bulmustum öyle bir cihaz 9 vıltluk pille calıyor bisikletin selesinin icine monte ettirildiginde kimse anlamaz arabalar icin ve motorlar icin olanlarıda var iyibir inceleme yapıp takmayı düsünüyorum :)

Geri