Scudo Sports

Hidrolik disk frenimde sorun var.

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
170
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar benzer konular varmıdır bilmiyorum ama sorunum var bisikletimi alalı 1 hafta oldu disk fren rotora sürtüyor düzeltemedim ayarlamaya calıştım ama olmuyor nasıl ayar yapabilirim???

Scudo
teşekkür ederim iyi akşamlar.. :)

@hsnbykkls ben bunu denedim ama beceremedim sanırım birtürlü ayar tutmuyor. bilen birisine mi danışsam acaba

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
Ayatlaması çok basit istersen bir bisikletciye gotur veya youtubede var gerekli bişgi

ayarlamasını bi ögrenebilirsem sıkıntı olmucakta videoyu izliyorum yapıyorum ama tutturamıyorum yada ben çok beceriksizim :D

En son karda sürdüğünüzü görmüştüm. Aynı şekilde @Fatih 1903 o sorunla karşılaştı. Allen tedavisi işe yaramamış :) Tekerin tam oturup oturmadığına bakcaktı en son.

Bir de yeni bisikletlerde hafif bi sürtme sesi geliyor diye biliyorum. Balata biraz aşınınca geçiyormuş ama tecrübe etmedim :)

bisikleti geçtigimiz pazartesi aldım karı görünce dayanamadım girdim fotograflarda gördügünüz gibi kardan cıkmadım karda sürdüm omu etkiledi acaba hani 0 oldugu icin mi böyle sorunlarla karsılasıyorum tekeri çıkarsam takamam gibime geliyor yada nebiliyim... korkuyorum zarar veririm diye

Ayarlamak lazım sadece çıkarıp takmakla olmaz yeni olduğu için parçalar gevsek olabiliyor

bende öyle tahmin ediyorum insallah bu sıkıntılı günleri geçiririm ayarı yapamadıgımdan dolayı bisiklet süremiyorum sanki kanadı kırılmış kuş gibiiyim

şuan degilde sabah mesaj atsanız olurmu? :)

Siz birisiniz sura yazım size bakın isterseniz sbah çalışıyorum müsait olursam bakarım vidaları hafif gevsetin ve rotorla balataları ortalayarak yavaş yavaş sıkın önce ustu sıkın altaan ayarlayın

bisikletim yeni zaten istesemde yapamam :D

Tamam dostum kıymetini bil yardim edebildiysek ne mutlu .d he bide balatanın arkasında yine alyan somun var surtme azsa açabilirsin bilgin olsun

sagolasın yarın tekrar girişicem bakalım cözebilicek miyim

Geri