Scudo Sports

Hidrolik Disk Aşırı Ses Problemi

Disklerdeki kararma elinizle silince geçiyor mu?

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Scudo
Hayir gecmiyor demire cakmak tutarsinda kararirya sesin gelmesiyle olusmaya basladi ayrica tutmuyor

O kararma aseton yüzünden balatanın siyah renginin rotora bulaşmasından oluyor

@kaan karaman

Bir shell benzinlikten alın Würt balata spreyi sıkın binin daha sonra yine sıkın yine binin. İlk günde toparlamaya baslar. Ertesi gün bir kere daha yaparsanız normal haline döner.

Balatadan bulasiyor siliyom geciyor bu yanik. Temizledikten sonra frene basarak git balatalar kendini yiyince gecer diye bir yazi okudum biraz oyle yaptim cok sicak oldu ondanmidir yanik.

Peki dediklerinizi uygularim yorumlariniz icin sagolun.:)

@kaan karaman

Isı maddelerin birbirine sürtünmesiyle oluştuğuna göre normal bir durum!.. Aseton kullanma fikri nereden çıktı anlamadım ama benim söylediğimi yaparsanız sorun biter..

Tabi balata hala balataya benziyorsa. Yani kurtarılabilecek bir şey kaldıysa geriye..

@Serkan HODANCI
Serkan abi Kaanla iki gün once bulustum .Bisikleti yeniydi en fazla iki haftalık .Aldığı yere göturse hallederler.Böyle giderse garantı kapsamından cıkıcak gibi :D

@ebubekir sözbir

Aldığı yerin yapacagı tek şey yeni balatalar satmak olacaktır.. Söylemedi demeyin..[emoji2][emoji106]

Diliyorum siz haklı çıkarsınız..[emoji4]

@Serkan HODANCI
Zincire nasıl sıkıyoruz hocam gecen ben de aldım rubleye boşalttım zincirde kirler kaldı :( .

Frenler isindiktan sonra gelmesi normal midir metal balatada?

aynı sorun bendede var :D çok ses çıkarıyor ve bir süre sıktıkdan sonra ses geliyor bir süre

Geri