Scudo Sports

Hiç çiziksiz bisikleti olan var mı?

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Eminim yoktur. :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
Scudo
@Tarık Kalkan

Kullanmayınca ne yapayım bisikleti. :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Bisiklette çizik yoksa:

-Dağa çıkmıyordur
-Bisiklete binmiyordur
-Ekşıııın yapmıyordur

Benimde bir zamanlar çiziksiz bisikletim vardı :D

Yol bisikletlerinde belki yokturda.Dağ bisikleti olanlarda sanmıyorum :)

Dağ bisikletlerinde bu biraz zor.Zaten MTB nin çiziklisi cve çamurlusu makbuldür...

scott karbonun çizilmedik yeri kalmadı ama bisiklete binildiğinin anlaşılması açıdan çizilmeler iyidir ..
aldığım mtb karbon çatal bile çizik içinde pek kafama takmıyorum herşey eskir ben bile eskidim 54 e geldim .....

:D :D

Bende bir tane cannondale caad 4 var, orjinal amerikan kadrolu, 2005 model ama 1 tane çizik bulamazsınız:)

Bence çiziksiz mtb olmaz. Daha az düşün, daha çok pedal çevir demişler. Ya da ben dedim. :p :)

@emircan Başbuğ06

Nasıl becerdin? :DBisikletimi 2 ay oldu alalı.Maşada çok hafif,zincirin geçtiği çatalda zincirden dolayı biraz boya sökülmesi kadroda da bir kaç tane çiziğim ve jantlarda hafif çiziğim oldu. :DÇizikleri kapatabilecek ne önerirsin?

benim 5 ay falan mtb çizik yok gidonda yırtık var sadece :D

Bisikletinizin veya parçanızın elinize ilk ulaştığı anda,toz zerresi kadar çizik gözünüze batar :) Ama kullanmaya başladıktan sonra,daha büyük çiziklere 'NAZARLIK' demeye başlarsınız...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Benimkisi çiziksiz. Hatta 270 km oldu. Hala nasıl mı çiziksiz, alalı daha iki hafta oldu da ondan :)

Hiç bir yer çizilmezse, fren ve vites telleri gidonu sağı sola çevirdiğimizde kadroyu epey bir çiziyor, çizerde :) Yoksa sadece benimki mi çiziliyor :|

Geri